MEDIA

Ταμπού επόμενα επεισόδια: Εραστές Θεώνη και Σταύρος!

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ταμπού».
Ταμπού επόμενα επεισόδια: Εραστές Θεώνη και Σταύρος!

Εξελίξεις που λίγοι περιμένουν θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ταμπού», που προβάλλεται από τη συχνότητα του MEGA.

Συγκεκριμένα, θα δούμε ότι η γνωριμία του Σταύρου και της Θεώνης εξελίσσεται γρήγορα σε κάτι πιο βαθύ και έντονο, παρά τις φαινομενικές διαφορές τους.

Καθημερινά ανακαλύπτουν κοινά ενδιαφέροντα, κάτι που τους ενθουσιάζει. Ο Σταύρος, που είναι παθιασμένος με τη δουλειά του ως τεχνίτης γιαννιώτικων κοσμημάτων, μαθαίνει στη Θεώνη, μια νεαρή φοιτήτρια, τα μυστικά της τέχνης του, και εκείνη γοητεύεται τόσο από τις γνώσεις όσο και από την εμπειρία του.

Η σχέση τους γίνεται πιο στενή με τον καιρό, καθώς ο Σταύρος της προτείνει μόνιμη συνεργασία, και οι δύο απολαμβάνουν τις συναντήσεις και τις συζητήσεις τους.

Ταμπού επόμενα επεισόδια: Βγαίνουν μαζί Σταύρος και Θεώνη!

Παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένος με την Αγλαΐα και έχει γιο στην ηλικία της Θεώνης, η έλξη μεταξύ τους γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Σε μια κρίσιμη στιγμή, ο Σταύρος προτείνει να βγουν μαζί για φαγητό, κάτι που πραγματοποιείται κρυφά.

Επιλέγουν ένα απομακρυσμένο μέρος για να είναι άνετοι και μακριά από τα βλέμματα των άλλων, για να ζήσουν αυτό που αισθάνονται.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, τα κρυφά συναισθήματα που είχαν αρχίσει να αναπτύσσουν έρχονται στην επιφάνεια.

Η έλξη και το πάθος τους οδηγούν στη δημιουργία μιας παράνομης σχέσης, καθώς παρασύρονται από τα αμοιβαία αισθήματά τους, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που παρουσιάζει η κατάσταση.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Ταμπού και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαρινέλλα: Νέα εξέλιξη

Survivor 16/10: Νέα κόντρα Ekaterina και Απόστολου – Άσχημος τραυματισμός για την Χριστιάνα – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Survivor 16/10: Έξαλλες οι δίδυμες – «Εγώ θέλω να φύγω, πες του να μη μιλάει» – Προειδοποίησε για ποινές ο Λιανός!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ταμπού επόμενα επεισόδια: Εραστές Θεώνη και Σταύρος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα