ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρακλής: Ο Μονεμβασιώτης τον τελειώνει κι αυτόν!

Ο «διακοσμητικός» τεχνικός διεθυντής στον Ηρακλή και ο μισθός των 10 χιλιάδων ευρώ τον μήνα!
Ηρακλής: Ο Μονεμβασιώτης τον τελειώνει κι αυτόν!

Ηρακλής: Ο Μονεμβασιώτης έχει πάρει φόρα και διώχνει κόσμο! Το «αγκάθι» για τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή που έχει τελειώσει και αυτός.

Κάτι λίγα και για Super League 2 καθώς υπάρχουν σημαντικές και ιστορικές ομάδες στην κατηγορία και έχουν ενδιαφέρον οι εξελίξεις σε αυτές. Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης για παράδειγμα στον Ηρακλή, άρχισε να δείχνει και πάλι τις πτυχές του εαυτού του σε ότι αφορά τα διοικητικά δρώμενα πάντα.

Εκκαθαρίσεις φουλ. Τελείωσε τον Οφρυδόπουλο, έδιωξε τον γυμναστή, «καθαρίζει» ακόμη και τον στενό του συνεργάτη, Λευτέρη Βελέντζα, δέχεται πιέσεις να διώξει τον Αγγελή, ενώ τελειώνει και τον Σαλβαδόρ. Τον Ισπανό τεχνικό διευθυτή που έφερε το περασμένο καλοκαίρι. Ο Σαλβαδόρ που περισσότερο διακοσμητικό ρόλο είχε στα περισσότερα μεταγραφικά ζητήματα.

Πάντως το γεγονός πως δεν έχει επισημοποιηεί ο Ηρακλής το διαζύγιο μαζί του έχει εξήγηση. Όπως λένε οι πληροφορίες, ο Ισπανός εισπράττει ένα δεκαρικάκι τον μήνα. Συνεπώς όπως είναι και λογικό, θέλει μια παχυλή αποζημίωση για να αφήσει το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και να γυρίσει στην Ισπανία. Όχι πως δεν τα έχει τα χρήματα ο ιδιοκτήτης. Απλώς όπως είναι ευνόητο θέλει να αποφύγει να δώσει λεφτά που θεωρεί… πεταμένα.

Θα βρεθεί λύση με τον Ισπανό ή θα τον πληρώνει για να συνεχίσει να είναι διακοσμητικός;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηρακλής: Ο Μονεμβασιώτης τον τελειώνει κι αυτόν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.