ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπαρτζώκας και η άλλη σχέση με τη Θύρα 7

Γιώργος Μπαρτζώκας και Θύρα 7 έχουν άλλη σχέση είναι η αλήθεια. Αυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ
Ο Μπαρτζώκας και η άλλη σχέση με τη Θύρα 7

Ο κόσμος ξέρει και δεν ξεχνά. Ειδικά η Θύρα 7 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχουν άλλη σχέση. Αυτή έχει ατσαλωθεί πια. Τόσο με τα χρόνια που πέρασαν, αλλά και με όσα… πέρασαν οι δύο πλευρές. Γι’ αυτό και ο κόουτς του Ολυμπιακού πια είναι αλλιώς μαζί τους.

Συνήθως ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαιρετά στην αρχή ή στο τέλος μιας αναμέτρησης. Απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο όμως, ο Ολυμπιακός είχε βάλει από νωρίς το νερό στο αυλάκι. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους οργανωμένους να αποθεώσουν πριν τη λήξη του ματς παίκτες και προπονητή.

Η Θύρα 7 αποθέωσε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, για παράδειγμα. Το έκανε όμως προς το τέλος και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, λοιπόν, γύρισε προς το μέρος τους και τους ανταπέδωσε με έναν χαιρετισμό.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μπαρτζώκας και η άλλη σχέση με τη Θύρα 7», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.