VIRAL

Φωνάζεις τον σκύλο σου ενώ αυτός είναι δίπλα σου – Οι αντιδράσεις

Οι αντιδράσεις των σκύλων που είναι άκρως διασκεδαστικές.
Φωνάζεις τον σκύλο σου ενώ αυτός είναι δίπλα σου – Οι αντιδράσεις

Αρκετοί είναι αυτοί που έκαναν το «πείραμα» να φωνάζουν το σκύλο τους ενώ είναι δίπλα τους και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικά.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok και έχει γίνει ήδη το απόλυτο Viral με πάνω από 2,7 εκατομμύρια προβολές σε μία ημέρα και χιλιάδες σχόλια, η αντίδραση των σκυλιών είναι εκπληκτική.

Πρόκειται για ένα challenge που όπως φαίνεται είναι αρκετά διαδεδομένο στο εξωτερικό και το δοκιμάζουν όλοι όσοι έχουν σκυλιά.

Αρκετά είναι αυτά που… απορούν με όσους φωνάζουν το όνομά τους ενώ βρίσκονται ακριβώς δίπλα, προσπαθώντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο να δηλώσουν παρών.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο…

@luongdzvt9p #scarecam #funnyvideos #scareprank #funnymoments #fail #prankvideos #funny #troll #funnyvideo #funnyprankvideos #prank #prankvideo #funnypranks #fyp #funnyprank ♬ Hahaha Sound – Huanghoa

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωνάζεις τον σκύλο σου ενώ αυτός είναι δίπλα σου – Οι αντιδράσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.