ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Τσικίνιο

Χρειάστηκε να λείψει για κάποιες μέρες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων.
Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Τσικίνιο

Παίκτης βαρόμετρο και σημαντικός για τον αγωνιστικό προσανατολισμό του Ολυμπιακού και το πρέσινγκ ψηλά ο Τσικίνιο, χρειάστηκε να λείψει για κάποιες μέρες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων λόγω μυϊκού τραυματισμού στον δικέφαλο.

Ο Τσικίνιο όμως είναι από τους πλέον γυμνασμένους (σ.σ. αν όχι ο πιο γυμνασμένος) παίκτης του Ολυμπιακού, έτσι επανήλθε σύντομα σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Θα χρειαστεί χρόνο ο Πορτογάλος καθώς οι απαιτήσεις από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την θέση που αγωνίζεται ο Τσικίνιο είναι τεράστιες. Όμως το καλό είναι πως ο 29χρονος είναι πλέον καλά, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και μπορεί σιγά σιγά να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακος: Τι συμβαίνει με Γουίλιαν

Ολυμπιακός: Τρίβουν τα μάτια τους με Ζέλσον – Όπως τα έλεγε ο Μέντες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Τσικίνιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.