MEDIA

Survivor spoiler 17/10: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο;

Survivor spoiler 17/10: Ποια ομάδα θα κερδίσει στο αγώνισμα επάθλου της Πέμπτης (17/10); Κίτρινη ή Πράσινη; Όλες οι απαντήσεις εντός!
Survivor spoiler 17/10: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο;

Survivor spoiler 17/10: Πολύ δυναμικά συνεχίζεται το Survivor 2025, με το ενδιαφέρον την 5η εβδομάδα να είναι μεγάλο. Ποια ομάδα έχει το προβάδισμα για το έπαθλο; Πράσινη ή Κίτρινη; 

Όσο περνάνε οι μέρες, όλο και πιο πολλά συμπεράσματα βγαίνουν αναφορικά με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που δίνει τη δική του μάχη στην τηλεθέαση.

Θέλουμε το χρόνο μας να βρούμε Survivor spoiler. Για την ώρα θα πορευτούμε με εκτιμήσεις. Δύσκολα και διαφορετικά τα αγωνίσματα φέτος, ενώ και οι ομάδες αλλάζουν συνεχώς.

Οι Πράσινοι επέστρεψαν στις νίκες στο αγώνισμα που παρακολουθήσατε μέσα από το Live του Sportime και μάλιστα παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, δηλαδή ένα τραπέζι γεμάτο φαγητά.

Βέβαια για άλλη μία φορά δεν έλλειψαν οι εντάσεις, με την Χριστιάνα αυτή τη φορά να ανοίγει… πόλεμο με την υπόλοιπη ομάδα των Κιτρίνων.

Survivor spoiler 17/10: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο;

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα είναι φαβορί για τo έπαθλo

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler 17/10: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα