ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση στη Μαδρίτη με οδηγό το Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «WiZink Center» σε μια αναβίωση του περσινού τελικού της Euroleague στο Βερολίνο
Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση στη Μαδρίτη με οδηγό το Βερολίνο

Πάνε περίπου πέντε μήνες από την ημέρα που ο Παναθηναϊκός υπέταξε τη διαστημική Ρεάλ Μαδρίτης και κάθισε στην κορυφή της Ευρώπης.

Το βράδι της Πέμπτης (17/10) οι δύο ομάδες θα τα… ξαναπούν, αυτή τη φορά, όχι επί γερμανικού εδάφους, αλλά στη Μαδρίτη και το «Wizink Center» για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Δύο μέρες πριν, οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων γνωρίζοντας την ήττα στο Παρίσι από την «πρωτάρα» Παρί.

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε αρκετά λάθη και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να αρχίσει να ανοίγει το rotation, ιδιαίτερα στο αποψινό παιχνίδι.

Όσον αφορά στις απουσίες, ο Τούρκος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος παραμένει τραυματίας.

Από την άλλη πλευρά, η σεζόν για την «βασίλισσα»  δεν έχει ξεκινήσει με τον επιθυμητό τρόπο, καθώς βρίσκεται στο 1-2 τόσο στην EuroLeague όσο και στην ACB, ενώ ηττήθηκε και στον τελικό του Super Cup Ισπανίας από την Ουνικάχα Μάλαγα.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά νέα, εκτός παραμένουν οι Αντρές Φελίς και Ουσμάν Γκαρούμπα, ενώ επιστρέφει ο Φακούντο Καμπάτσο, μετά την τιμωρία μίας αγωνιστικής που εξέτισε με την Μπασκόνια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση στη Μαδρίτη με οδηγό το Βερολίνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.