ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ήρθε πρόταση από το πουθενά για παίκτη που προσπάθησε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ

Η καλύτερη επιλογή για την καλύτερη στιγμή.
Ολυμπιακός: Ήρθε πρόταση από το πουθενά για παίκτη που προσπάθησε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός τον πήρε για να κάνει την διαφορά, όμως αυτο δεν έγινε από το καλοκαίρι του 2022 που ήρθε στο Λιμάνι.

Στον Πειραιά τον πίστεψαν πολύ, γι αυτό και έδωσαν έξι εκατ. ευρώ στην Κοπενχάγη για να τον κάνουν δικό τους. Ο λόγος για τον 28χρονο Ισπανό, Πεπ Μπιελ.

Ο Μπιελ δεν κατάφερε να αποδώσει στον Ολυμπιακό τα αναμενόμενα, σαράντα τρεις εμφανίσεις έκανε με τα ερυθρόλευκα όπου έβαλε και δέκα γκολ.

Όμως ποτέ δεν έγινε ο παίκτης που ήταν στη Δανία. Ίσως το γεγονός πως έπαιξε το μεγαλύτερο διάστημα στους ερυθρόλευκους σε… λάθος θέση. Ελεύθερος πίσω από τον επιθετικό έκανε τα καλύτερά του παιχνίδια, στα άκρα το έβαζαν στον Ολυμπιακό. Μετά, χάλασε η ψυχολογία του, δεν άντεξε την πίεση και έφυγε δανεικός για την Άουγκσμπουργκ, όπου σε έντεκα εμφανίσεις δεν πέτυχε κάποιο τέρμα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φάνηκε να τον υπολογίζει, πολλά τα τετ α τετ του Βάσκου με τον Ισπανό, προσπάθησε να τον ξυπνήσει όμως το πρόβλημα του Μπιελ ήταν άλλο. Ιδιοσυγκρασιακό. Χαλαρός, ήθελε η καθημερινότητά του να μην τον πιέζει. Με ποδήλατο πήγαινε στην προπόνηση στη Δανία και μετά τις ήττες ήταν απλά… Δευτέρα. Που τέτοια τύχη στον Ολυμπιακό.

Έτσι, το MLS και η Σάρλοτ ήταν η καλύτερη δυνατή λύση. Πήγε στις ΗΠΑ δανεικός, βρήκε την χαλαρότητα και την ηρεμία του και σε οκτώ εμφανίσεις έχει βάλει ένα γκολ και έχει δώσει και τρεις ασίστ.

Το αποτέλεσμα είναι η Σάρλοτ να σκέφτεται, σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, να τον αγοράσει τον Δεκέμβρη, κάνοντας πρόταση τεσσάρων εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό.

Στα τρία εκατ. ευρώ βρίσκεται το market value του παίκτη αυτη τη στιγμή, έτσι κερδισμένοι βγαίνουν όλοι. Χαρούμενος ο παίκτης, χαρούμενοι οι Αμερικάνοι και τη λιγότερη δυνατή χασούρα ο Ολυμπιακός για έναν παίκτη που δεν αντέχει αποδεδειγμένα τον πρωταθλητισμό του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Γι’ αυτό ο Μπαρτζώκας δεν ήθελε να δώσει τον ΜακΚίσικ

Ολυμπιακός χωρίς Παπανικολάου δεν γίνεται

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ήρθε πρόταση από το πουθενά για παίκτη που προσπάθησε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.