ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τέλος! Ο Αλμέιδα θα κάνει… επανάσταση

Η ΑΕΚ με τους τόσους πολλούς παίκτες που έχει από τη μέση και μπροστά, αναγκάζει τον Αλμέιδα να κάνει... επανάσταση
ΑΕΚ: Τέλος! Ο Αλμέιδα θα κάνει… επανάσταση

Η ΑΕΚ αν και προσπάθησε να το… καλύψει φυσικά και θα βρει μπροστά της πως έχει γεμίσει από τη μέση και μπροστά με παίκτες που πρέπει να παίζουν.

Ο Λαμέλα δεν έφυγε από τη La Liga για να είναι στον πάγκο. Βέβαια και ο Αλμέιδα μάλλον δεν έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του.

Ο Λιούμπισιτς με τα 4 εκατομμύρια που δόθηκαν στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ είναι σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ.

Ο Πινέδα με το θρίλερ του καλοκαιριού έμεινε και στο μυαλό του προπονητή της ΑΕΚ είναι μόνιμος starter. Ο Περέιρα ήρθε με ένα συμβόλαιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Κάτω μόνο από Μαρσιάλ και Λαμέλα δηλαδή. Όλα αυτά χωρίς να γίνεται συζήτηση για τους εξτρέμ ή τους επιθετικούς. Για τα άκρα και το 9 δηλαδή.

Αυτό που λέγεται πάντως εντόνως είναι πως ο Αλμέιδα έχει στο μυαλό του το ριζοσπαστικό που είχε δει ο κόσμος για λίγα λεπτά σε προηγούμενα ματς.

Ο Πινέδα δηλαδή ουσιαστικά στο 6 και δίπλα του ο Περέιρα ή ακόμα και ο Λιούμπισιτς. Η ΑΕΚ ουσιαστικά χωρίς αμυντικό χαφ με Γιόνσον ή Σιμάνσκι εκτός.

Βέβαια, αυτό μάλλον θα εφαρμοστεί αν όντως εφαρμοστεί ποτέ σε συνθήκη αγώνα και όχι από την αρχή του. Θα φαινόταν πολύ δύσκολο να γίνει.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Τέλος! Ο Αλμέιδα θα κάνει… επανάσταση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.