ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πήρε τη μεγάλη απόφαση για τη μεταγραφή του Κωστούλα – Το σκεπτικό που προκαλεί αίσθηση

Τι θα συμβεί όμως αν το Γενάρη ή το καλοκαίρι έρθει πρόταση.
Ολυμπιακός: Πήρε τη μεγάλη απόφαση για τη μεταγραφή του Κωστούλα – Το σκεπτικό που προκαλεί αίσθηση

Ο Μπάμπης Κωστούλας πιάνει κάθε ευκαιρία από τα μαλλιά και στα 17 του λογαριάζεται ως ο δεύτερος επιθετικός του Ολυμπιακού πισω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, καθώς ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ δεν έχει «κουμπώσει» με τον Ολυμπιακό και τα θέλω του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Δεν είναι πολλοί οι 17χρονοι στην Ευρώπη που μπορούν να παίξουν στο επίπεδο του Κωστούλα. Λογικό είναι λοιπόν, με τις ευκαιρίες που δίνει ο Μεντιλίμπαρ στο νεαρό σε Ελλάδα και Ευρώπη και με τα γκολ του Κωστούλα με την Εθνική Ελπίδων, να στρέφονται μάτια μεγάλων κλάμπ επάνω του.

Ο Ολυμπιακός ξέκοψε κάθε κουβέντα το καλοκαίρι στο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου, καθως πάρθηκε η απόφαση ο Κωστούλας να πάρει τις ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα. Ο νεαρός λοιπόν, πήγε στην καλοκαιρινή προετοιμασία των ερυθρόλευκων και από τότε έγινε μέλος του βασικού ροτέισον της ομάδας.

Τι θα συμβεί όμως αν το Γενάρη ή το καλοκαίρι έρθει πρόταση με πολλά εκατ. ευρώ για τον Κωστούλα;

Τίποτα.

Δεν θα γίνει τίποτα όσα λεφτά και να προταθούν στον Ολυμπιακό, ακόμα και αν κρατήσουν οι ερυθρόλευκοι μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης (σ.σ. άνω του 30%).

Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει για τρία τουλάχιστον χρόνια να μην πουλήσουν, όσα χρήματα και να έρθουν. Ο λόγος; Πως πιστεύουν πως ο Κωστούλας μόλις εδραιωθεί στην θέση του επιθετικού και αρχίσει να βάζει γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη, στα 19 ή τα 20 του χρόνια, μπορεί να φέρει τα περισσότερα λεφτά που έχει φέρει ποτέ Έλληνας παίκτης.

«Αν έρχεται πρόταση για τον Ιωαννίδη 30 εκατ. ο Κωστούλας μπορεί να φέρει πολλά περισσότερα», έλεγε μία ψυχή και στον Ολυμπιακό είναι πεπεισμένοι πως αυτό θα γίνει.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μεντιλίμπαρ δεν βλέπει τον Μασούρα όπως πέρυσι

Ολυμπιακός: τι σημαίνει στα κινέζικα και πώς γράφεται

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Πήρε τη μεγάλη απόφαση για τη μεταγραφή του Κωστούλα – Το σκεπτικό που προκαλεί αίσθηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.