MEDIA

Ταμπού επόμενα επεισόδια: Ο όρος που βάζει η Μελία στον Έκτορα για το παιδί

Όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ταμπού.
Ταμπού επόμενα επεισόδια: Ο όρος που βάζει η Μελία στον Έκτορα για το παιδί

Ταμπού επόμενα επεισόδια: Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο Ταμπού καθώς η Μελία εκβιάζει τον Έκτορα με το παιδί του για να τον κάνει να γυρίσει σε αυτή.

Η σειρά του Mega συνεχίζεται συναρπαστική σημειώνοντας καλά νούμερα στην τηλεθέαση. Τι θα γίνει τώρα όμως με την Πέρσα και τον Έκτορα μετά τις νέες αποκαλύψεις;

Ταμπού επόμενα επεισόδια: Αυτό λέει η Μελία στον Έκτορα για το παιδί

Η Πέρσα σοκάρεται μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Μελίας από τον Εκτόρα και αποφασίζει να απομακρυνθεί από αυτόν μέχρι να πάρει τις αποφάσεις της. Την ίδια ώρα και ο Σταύρος απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Αγλαΐα καθώς δεν μπορεί να χωνέψει ότι στήριξε την Μελία σε όλο αυτό.

Στο μεταξύ η Μυρτώ μαθαίνει για τη διαρροή του βίντεο και γίνεται έξαλλη. Χωρίζει τον Κυριάκο και μετά από προτροπή του πατέρα της του κάνει μήνυση με αποτέλεσμα εκείνος να βρεθεί στο τμήμα. Η παρέα σπάει στα δύο με τα αγόρια να υποστηρίζουν ότι ο Κυριάκος δεν έφταιγε ενώ τα κορίτσια προσπαθούν να συνεφέρουν τη Μυρτώ μετά από αυτό.

Παρά τις προσπάθειες του Έκτορα η Πέρσα δε μπορεί να δεχτεί με τίποτα αυτό που έγινε και έτσι τον χωρίζει. Ο Έκτορας έρχεται αντιμέτωπος με τη Μελία και της τα λέει έξω από τα δόντια. Τότε είναι που η Μελία του πετάει την «κεραμίδα» και του ανακοινώνει πως αν θέλει να δει το παιδί του θα πρέπει οι δυο τους να ξαναγίνουν ζευγάρι!

Διαβάστε επίσης:

Ταμπού επόμενα επεισόδια: Εραστές Θεώνη και Σταύρος!

Ταμπού επόμενα επεισόδια: Ελένη και Κατερίνα κατηγορούν τον Μηνά για τον θάνατο της Σύνθια Τόμσον!

Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια: Ο Ρασίντ αποκαλύπτει τη ταυτότητα του Μάρκου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ταμπού επόμενα επεισόδια: Ο όρος που βάζει η Μελία στον Έκτορα για το παιδί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα