ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ μέχρι εδώ ήταν – Τέλος!

Το παίρνουν απόφαση στην ΑΕΚ με τον Αντονί Μαρσιάλ.
ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ μέχρι εδώ ήταν – Τέλος!

Αποτέλεσε το μπαμ του καλοκαιριού! Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δώσει η ΑΕΚ συμβόλαιο σαν αυτό που προσέφερε στον Αντονί Μαρσιάλ.

Προς το παρόν ο Γάλλος δεν έχει ιδρώσει τη φανέλα και αυτό ήταν λογικό. Δεν είχε ομάδα τους προηγούμενους μήνες, ενώ το διάστημα της αγωνιστικής του απραξίας είναι πολύ μεγαλύτερο.

Επομένως, δεν θα μπορούσε να μπει αμέσως και να παίξει. Ήθελε και τον χρόνο του για να προσαρμοστεί και να ξεπεράσει και τα όποια προβλήματα προέκυψαν τις πρώτες ημέρες.

Μόνο που έως εδώ ήταν. Αναμονή τέλος για την ΑΕΚ και τους φίλους της! Ο Μαρσιάλ είναι εντάξει στις προπονήσεις, οι μετρήσεις του πολύ καλές και δείχνει ικανός να μπει στην αποστολή για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η απόφαση φυσικά είναι του Ματίας Αλμέιδα. Εκείνος θα κρίνει έχοντας πολλές επιλογές. Υπάρχει, όμως, η σκέψη να μπει στην αποστολή ακόμη και για ψυχολογικούς λόγους. Στην τελική 20άδα, πάντως, δεν είναι βέβαιο πως θα συμμετέχει. Και αυτό γιατί άπαντες σχεδόν είναι διαθέσιμοι με αποτέλεσμα να μην ξέρει ο Αργεντινός τεχνικός ποιον να αφήσει εκτός.

Ωστόσο, ακόμη και εάν δεν πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ ο Μαρσιάλ, το ντεμπούτο του δεν θα αργήσει. Το πολύ να πάρει παράταση έως τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Εάν φυσικά δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Ειδήσεις σήμερα

Γιατί μαυρίζουν τα απονευρωμένα δόντια;

Ολυμπιακός: τι σημαίνει στα κινέζικα και πώς γράφεται

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ μέχρι εδώ ήταν – Τέλος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.