ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε τι συμβαίνει με τα τιπς στην Κορέα

Τι ακριβώς ισχύει με τα πουρμπουάρ στην Κορέα;
Δείτε τι συμβαίνει με τα τιπς στην Κορέα

Εντελώς διαφορετικά είναι τα όσα ισχύουν στην Νότια Κορέα σχετικά με το φιλοδώρημα στους ντελίβερι.

Κοπέλα από την Κορέα εξηγεί το τι ακριβώς συμβαίνει, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως το να αφήνεις τιπς δεν υφίστανται στη χώρα.

Κι αυτό, αφού οι περισσότεροι εργαζόμενοι πληρώνονται πολύ καλά στις δουλειές που κάνουν και το ίδιο ισχύει και με τους διανομείς.

Ειδικότερα σε καταστήματα τα οποία είναι ανοιχτά μέχρι αργά, εκεί η πληρωμή είναι ακόμα πιο καλή και έτσι δεν υπάρχει η ανάγκη να πάρουν πουρπουάρ.

Το σχετικό βίντεο δημοσιεύτηκε στο Tik Tok και έχει αποσπάσει ήδη εκατοντάδες σχόλια, ενώ το ενδιαφέρον σχετικά με το πως λειτουργούν στη χώρα είναι μεγάλο με αποτέλεσμα πολλά από τα βιντεάκια να γίνονται Viral.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω…

@korean_maria Replying to @Dimitris Ze #κορεα #κορεατικα #σεουλ #ελληνικοτικτοκ #koreanmaria #greektiktok ♬ original sound – Korean Maria

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε τι συμβαίνει με τα τιπς στην Κορέα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.