ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Θα εκθέσει τον Γιάννη Αλαφούζο ο Αλόνσο;

Η επόμενη τριάδα αγώνων του Παναθηναϊκού θα δείξει πολλά για τον Ντιέγκο Αλόνσο.
Παναθηναϊκός: Θα εκθέσει τον Γιάννη Αλαφούζο ο Αλόνσο;

Μία τριάδα απαιτητικών αγώνων έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός και σε αυτούς ο Ντιέγκο Αλόνσο θα περάσει ξανά από εξετάσεις.

Την επομένη του αγώνα με τον Ολυμπιακό το Sportime.gr ξεκαθάριζε πως το «τριφύλλι» ψάχνει για προπονητή. Εάν ήταν στο χέρι των συνεργατών του Γιάννη Αλαφούζου ο Ουρουγουανός θα είχε ήδη αποχωρήσει.

Ο Παναθηναϊκός και περιπτώσεις προπονητών τσέκαρε και συγκεκριμένο μπάτζετ έχει. Με δυνατό πορτοφόλι έχει βγει στην αγορά και έχει ενημερώσει αυτούς που πρέπει.

Μόνο που το αφεντικό την τελευταία στιγμή έκανε δεύτερες σκέψεις. Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε τελικά να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Αλόνσο. Όχι γιατί έχει δείξει κάτι έως τώρα, αλλά γιατί ίσως το κάνει στην πορεία. Με αυτή την… ελπίδα τον κράτησε.

Ακολουθεί, επομένως, η μεγάλη εβδομάδα του Αλόνσο. Ο Παναθηναϊκός παίζει πρώτα στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, μετά στο ΟΑΚΑ με την Τσέλσι και στη συνέχεια στο ίδιο γήπεδο με τον Άρη.

Μέσα σε λίγες μέρες ουσιαστικά θα δείξει εάν ορθώς παρέμεινε. Ειδικά στο πρωτάθλημα τα περιθώρια έχουν στενέψει. Εκεί δεν υπάρχει το δικαίωμα του λάθους. Με την Τσέλσι ουδείς θα ψέξει τους «πράσινους», εάν δεν τα καταφέρουν. Στη Super League 1, όμως, είναι απαγορευτικό να μείνουν και άλλο πίσω από την κορυφή.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Θα εκθέσει τον Γιάννη Αλαφούζο ο Αλόνσο;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.