VIRAL

Τι θα πρέπει να προσέξεις αν πάρεις το iPhone μαζί σου σε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, στις 25 Μαρτίου 1821

Αν ταξιδέψεις πίσω στο χρόνο με το iPhone σου, στις 25 Μαρτίου 1821, δες πώς να το κάνεις το απόλυτο εργαλείο για να εντυπωσιάσεις τους αγωνιστές!
Τι θα πρέπει να προσέξεις αν πάρεις το iPhone μαζί σου σε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, στις 25 Μαρτίου 1821

Φαντάσου να ταξιδεύεις πίσω στον χρόνο, στις 25 Μαρτίου 1821, τη μέρα που ξεκίνησε η Ελληνική Επανάσταση. Φυσικά, παίρνεις μαζί σου το αγαπημένο σου iPhone. Κι ενώ εμείς ζούμε με τα smartphones στην τσέπη μας, τότε οι αγωνιστές κρατούσαν σπαθιά και καριοφίλια. Πώς, λοιπόν, μπορεί το iPhone σου να σου φανεί χρήσιμο σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή;

Πρώτα απ’ όλα, μην ξεχάσεις τον ηλιακό φορτιστή σου. Χωρίς ρεύμα και πρίζες στην Πελοπόννησο του 1821, ο ήλιος είναι η μόνη πηγή ενέργειας που μπορεί να κρατήσει το iPhone σου «ζωντανό». Ενώ οι άλλοι θα ανάβουν φωτιές για να ζεσταθούν, εσύ θα απολαμβάνεις το power-up της συσκευής σου με τον πιο οικολογικό τρόπο.

Όσο για τη χρήση της κάμερας, φωτογραφίες και βίντεο θα είναι το μεγαλύτερο «όπλο» σου. Σκέψου να καταγράψεις την ορκωμοσία των αγωνιστών στη Μονή της Αγίας Λαύρας ή την πρώτη μάχη στο Βαλτέτσι. Ο Κολοκοτρώνης μπορεί να μην καταλάβει ακριβώς τι κάνεις, αλλά αν του δείξεις τη φωτογραφία του σε λίγα δευτερόλεπτα, θα σκεφτεί ότι κρατάς στα χέρια σου κάτι απόκοσμο!

Φυσικά, ξέχνα το Wi-Fi και τα δεδομένα, αλλά μην απογοητεύεσαι. Το iPhone σου μπορεί να λειτουργήσει σαν το απόλυτο εργαλείο πλοήγησης. Φόρτωσε offline χάρτες της Πελοποννήσου και δείξε στους αγωνιστές τα πιο ασφαλή μονοπάτια. Η στρατηγική διάνοια του Κολοκοτρώνη θα εκτιμήσει σίγουρα τη βοήθειά σου στο πεδίο της μάχης.

Μία από τις πιο απλές αλλά αποτελεσματικές λειτουργίες του iPhone είναι ο φακός. Στα σκοτεινά βουνά και τα σπήλαια όπου κρύβονταν οι επαναστάτες, η δυνατότητα να φωτίσεις τα πάντα με ένα απλό πάτημα θα σε κάνει να φαίνεσαι σαν μάγος. Οι υπόλοιποι θα σε κοιτούν με θαυμασμό, ενώ εσύ θα έχεις το φως στα χέρια σου.

Και τέλος, μην ξεχνάς ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το iPhone για να κρατήσεις σημειώσεις. Κάθε ιστορικό γεγονός, κάθε σημαντική στιγμή της επανάστασης, μπορεί να καταγραφεί άμεσα, με ακρίβεια και ταχύτητα. Σκέψου το σαν το ημερολόγιο της νέας εποχής, έτοιμο να καταγράψει ιστορία με το πάτημα ενός κουμπιού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι θα πρέπει να προσέξεις αν πάρεις το iPhone μαζί σου σε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, στις 25 Μαρτίου 1821», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.