ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ο Ολυμπιακός στην Πόλη για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί επτά χρόνων

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, ψάχνοντας το πρώτο του «διπλό» μετά το 2017!
Ο Ολυμπιακός στην Πόλη για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί επτά χρόνων

Να κλείσει ιδανικά την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Euroleague θέλει ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από την Αναντολού Εφές στο κατάμεστο και υπερσύγχρονο «TBF Salon» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης με στόχο το «2 στα 2» σε αυτή τη γεμάτη εβδομάδα.

Τρία βράδια πριν, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διέλυσε την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ και τώρα επισκέπτεται για δεύτερη φορά φέτος την Τουρκία, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Φενέρ.

Μάλιστα, την τελευταία φορά που οι Πειραιώτες τα είχαν καταφέρει στο συγκεκριμένο γήπεδο, απέναντι σε αυτή την ομάδα, μόνο ο Κώστας Παπανικολάου από τη σημερινή ομάδα βρισκόταν στο παρκέ.

Από την άλλη βέβαια είναι λογικό, διότι εκεί  έχουν να νικήσουν από τις 22 Δεκεμβρίου του 2017, όταν στον τούρκικο σύλλογο, προπονητής ήταν ο Εργκίν Αταμάν.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του για ακόμη ένα παιχνίδι τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ, αφού αμφότεροι δεν είναι ακόμα στο 100% για να επιστρέψουν στην ενεργό δράση και έμειναν εκτός αποστολής.

Εκτός, βρίσκεται και ο Κίναν Έβανς, ενώ, από τη 12άδα κόπηκε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Στον αντίποδα, ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζούστους Χόλατζ, ενώ, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ντάνιελ Οτούρου. Αντιθέτως, εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει ο Ελάιτζα Μπράιαντ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός στην Πόλη για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί επτά χρόνων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.