ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Δεν τον χωράει ο πάγκος!

Ο Κουάισον δεν... κρατιέται, θέλει να παίξει, αλλά ο Μορόν δεν βγαίνει από την 11άδα.
Άρης: Δεν τον χωράει ο πάγκος!

Ο Άρης του Μάντζιου δεν παίζει με δύο φορ. Ο Μορόν είναι ο βασικός, ο πιο ακριβοπληρωμένος και πρώτος σκόρερ, αλλά ο Κουάισον δεν ήρθε για να κάθεται στον πάγκο.

Το πιο πλήρες και ίσως το ποιοτικότερο ρόστερ όλων των εποχών έχει να διαχειριστεί στον Άρη ο Άκης Μάντζιος. Προς το παρόν ο Έλληνας τεχνικός έχει αγγίξει το άριστα και στην διαχείριση και στα αποτελέσματα και όσο έρχονται νίκες, τόσο ευκολότερη είναι σχετικά και η διαχείριση.

Πάντως σε ότι αφορά τα φορ, ίσως να έχει θέμα γιατί ο Ρόμπιν Κουάισον αισθάνεται πια απολύτως έτοιμος και ήδη δεξιά και αριστερά διαρρέει ότι περιμένει να παίξει. Ο Άρης είναι σαφές ότι έχει μάθει να δουλεύει με έναν συγκεκριμένο τύπο που του ταιριάζει κιόλας. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε σχήμα με δύο καθαρά φορ ο Μάντζιος και με τα σημερινά δεδομένα όπως γίνεται αντιληπτό, δεν υπάρχει και περίπτωση να βγει από την ενδεκάδα ο Λορέν Μορόν.

Συνεπώς ο Σουηδός με το βαρύ βιογραφικό και το μεγάλο του συμβόλαιο, πρέπει να περιμένει τη στιγμή του. Θα συμβιβαστεί άραγε με αυτό; Θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως οι άνθρωποι του Άρη τον είχαν ενημερώσει πως έχει να ανταγωνιστεί τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά ο Κουάισον μάλλον είχε ζυγίσει κάπως διαφορετικά τις καταστάσεις.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Δεν τον χωράει ο πάγκος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.