ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Χλόμιασαν μόλις είπε αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Τουρκία και τις απαιτήσεις της όμως το πέρασαν έτσι

Θα... χλόμιασαν οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού μόλις άκουσαν την παραδοχή Μητσοτάκη;
Χλόμιασαν μόλις είπε αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Τουρκία και τις απαιτήσεις της όμως το πέρασαν έτσι

Δεν μας τα… είπε καλά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν σε δηλώσεις του από τις Βρυξέλλες όπου βρέθηκε για τις συζητήσεις των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με το μεταναστευτικό έκανε αναφορά στα ελληνοτουρκικά.

Τι ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Πως «η Ελλάδα έχει πληρώσει πολύ ακριβά στην ιστορία της την ακραία (σ.σ. ελληνική) ρητορική», η οποία όπως τόνισε «δεν υπηρετεί τελικά τα εθνικά συμφέροντα» και σίγουρα «δεν κομίζει καμία ουσιαστική εναλλακτική στο τραπέζι».

Τι ακριβώς εννοούσε με τα παραπάνω λόγια του ο Έλληνας πρωθυπουργός; Ελπίζουμε όταν έκανε λόγο για «εναλλακτική» να μην εννοούσε πως αφού οι Τούρκοι δεν θέλουν 12 μίλια στο Αιγαίο αλλά έξι, θα μπορούσε η εναλλακτική αυτή να είναι οκτώ ή εννιά μίλια, όπως ξεκάθαρα άφησε να εννοηθεί η γενική διευθύντρια του ΕΛΙΑΜΕΠ, Μαρία Γαβουνέλη, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ.

Θα… χλόμιασαν οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού μόλις άκουσαν την παραδοχή Μητσοτάκη;






Διαβάστε επίσης:

Έκλεψαν το αυτοκίνητο της Ελένης Καλογεροπούλου και η Αστυνομία το βρήκε 10 μέρες μετά – Εντυπωσιάστηκε

Άντρας αφαίρεσε τα ρούχα του και ακολούθησε 14χρονη μέχρι το σχολείο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χλόμιασαν μόλις είπε αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Τουρκία και τις απαιτήσεις της όμως το πέρασαν έτσι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.