ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Παίρνει Έλληνα παικταρά τον Γενάρη για τη θέση άλλου Έλληνα

Πλέον είναι έτοιμος για την κίνησή του.
Ολυμπιακός: Παίρνει Έλληνα παικταρά τον Γενάρη για τη θέση άλλου Έλληνα

Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως το πήραν την απόφαση να κινηθούν και μάλιστα σχετικά γρήγορα, για Έλληνα παίκτη στον οποίο έχουν το… first option, όπως λένε και οι μάνατζερ στη γλώσσα τους.

Πρόκειται για ένα «φοβερό επιθετικό μπακ, με πολύ καλή σέντρα και ανεβάσματα», που θυμίζει στο παιχνίδι του τον Ροντινέι, όμως παίζει από τα αριστερά.

Ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι ο Νίκος Αθανασίου του Ατρόμητου που στα 23 του δείχνει έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Με το συμβόλαιο του παίκτη να λήγει το καλοκαίρι και με τον Ολυμπιακό να μην έχει πάρει ακόμα όσα θέλει από τον Αποστόλη Αποστολόπουλο, η περίπτωση του Αθανασίου θα μπορούσε να τρέξει ακόμα και από το Γενάρη καθώς ο Ορτέγκα δεν γίνεται να σηκώσει μόνος του το φορτίο με τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός τσέκαρε όσα ήθελε και πλέον είναι έτοιμος για την κίνησή του. Ιδιαίτερης σημασίας δε για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στάθηκε το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ, όπου ο Αθανασίου είχε πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο Γιαζίτσι κάνει καλά αυτό που θέλει ο Μεντιλίμπαρ γι αυτό και θα παίξει – Γελάγανε και τα… μουστάκια του Βάσκου

Ο Γουίλιαν θα δώσει όσα περιμένει ο Ολυμπιακός – Σίγουρος ο Μεντιλίμπαρ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Παίρνει Έλληνα παικταρά τον Γενάρη για τη θέση άλλου Έλληνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.