ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Η ομάδα που μπορεί να κάνει restart o Γαλανόπουλος!

Ο Γαλανόπουλος που απλά υπάρχει στην ΑΕΚ και ο ΑΠΟΕΛ του Μανόλο Χιμένεθ!
ΑΕΚ: Η ομάδα που μπορεί να κάνει restart o Γαλανόπουλος!

Ο Γαλανόπουλος δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ και ο ΑΠΟΕΛ του Χιμένεθ, ενδεχομένως να δείξει ενδιαφέρον τον Γενάρη.

Καμιά φορά το ποδόσφαιρο είναι και συγκυρίες. Μία τέτοια ίσως φέρει έναν… άνεμο αλλαγής στην καριέρα του Κωνσταντίνου Γαλανόπουλου που απλά υπάρχει στην ΑΕΚ, αφού δεν τον υπολογίζει ο Ματίας Αλμέιδα, σπάνια βρίσκει χρόνο συμμετοχής και είναι στο group των παικτών που θα αποχωρήσουν από την Ένωση, ενδεχομένως και πριν το επόμενο καλοκαίρι!

Ο 26χρονος μέσος έχει χάσει και τη θέση του στην Εθνική ομάδα, σε μία σεζόν που εκτιμούσε ότι θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με πέρυσι και θα πατούσε πιο γερά στα πόδια του.

Παρά τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε, ο Γαλανόπουλος είναι αναμφίβολα ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής, από τους καλύτερους Έλληνες στη θέση του και είναι πλέον μονόδρομος η αναζήτηση κάποιας άλλης ομάδας, για να κάνει το restart.

Δεν αποκλείεται αυτή τη… διέξοδο να τη βρει τον ερχόμενο Ιανουάριο, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ, ανέλαβε το ΑΠΟΕΛ και αν.. αντέξει να βρίσκεται στον πάγκο της Κυπριακής ομάδας μέχρι τότε, είναι πολύ πιθανό να ψαχτεί για τον Γαλανόπουλο. Οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις και φυσικά ο 26χρονος παίκτης δεν ξεχνάει πως ο Χιμένεθ ήταν αυτός που τον έριξε στα βαθιά και τον πίστεψε όσο κανένας άλλος προπονητής στην ΑΕΚ.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Η ομάδα που μπορεί να κάνει restart o Γαλανόπουλος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!