ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έβλεπαν αυτό το στατιστικό του Ροντινέι και έτριβαν τα μάτια τους – Μέχρι και στο εξωτερικό ξεχώρισε

Ο Ροντινέι είναι ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους.
Ολυμπιακός: Έβλεπαν αυτό το στατιστικό του Ροντινέι και έτριβαν τα μάτια τους – Μέχρι και στο εξωτερικό ξεχώρισε

Ο Ροντινέι έχει εξελιχθεί σε… περιπτωσάρα για τον Ολυμπιακό, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να του αλλάζει ακόμα και θέση, βάζοντάς τον όποτε χρειάζεται πιο μπροστά στα δεξιά και πίσω του τον Κοστίνια.

Και πως να μην σκεφτεί να το… κάνει αυτό ο Μεντιλίμπαρ όταν βλέπει πως ο Ροντινέι είναι ο καλύτερος ντριμπλέρ του.

Προσέξτε τώρα μία λεπτομέρεια. Ο Ροντινέι είναι ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους ντριμπλέρ παγκοσμίως, στην κατηγορία των μπακ.

Το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών (CIES), κατατάσσει το Ροντινέι ως έβδομο καλύτερο ντριμπλέρ από όλα τα δεξιά μπακ με 78 βαθμούς.

Στην κορυφή της λίστας είναι ο Νούνο Ταβάρες της Λάτσιο με 86 βαθμούς, δεύτερος ο Ντοντό της Φιορεντίνα με 85 και τρίτος ο Μπισόφ της Μπρόντμπι με 80.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Παίρνει Έλληνα παικταρά τον Γενάρη για τη θέση άλλου Έλληνα

Ο Γουίλιαν θα δώσει όσα περιμένει ο Ολυμπιακός – Σίγουρος ο Μεντιλίμπαρ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Έβλεπαν αυτό το στατιστικό του Ροντινέι και έτριβαν τα μάτια τους – Μέχρι και στο εξωτερικό ξεχώρισε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.