Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Ο Ανδρέας πιστεύει πως είχε σχέση με τη Μαρίνα

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη σειρά «Ο γιατρός» του Alpha στα επόμενα επεισόδια.
Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Ο Ανδρέας πιστεύει πως είχε σχέση με τη Μαρίνα

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη σειρά «Ο γιατρός» καθώς ο Ανδρέας μπερδεύεται μετά από την είσοδο μιας παλιάς ειδικευόμενης στην κλινική.

Η σειρά του Alpha συνεχίζεται ακόμη πιο συναρπαστική στον δεύτερο κύκλο της σημειώνοντας υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση. Το… «ελληνικό Dr. house», όπως το παρομοιάζουν στο ίντερνετ, είναι εδώ για να μείνει.

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Ο Ανδρέας ταράσσεται από τη Μαρίνα

Με την εισαγωγή της Μαρίνας, μιας παλιάς ειδικευόμενης στην κλινική, ο Ανδρέας νομίζει ότι συναντά μια σχέση του από το παρελθόν. Η γιατρός αυτή όμως είχε σχέση με άλλον από το νοσοκομείο και όχι με τον Ανδρέα. Η εμφάνισή της δημιουργεί μεγάλη ταραχή στη ζωή του.

Στο μεταξύ, η εμφάνιση μιας υπερήλικης ασθενούς, της Ρόζας, θα γίνει η αφορμή ώστε να κινδυνεύσει να αποκαλυφθεί η ιδιότητα του Πέτρου στην Εύα ενώ ο Λεωνίδας δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό τους.

Η διεκδίκηση της θέσης του διευθυντή συνεχίζεται όπως και τα απαιτητικά τεστ στον Ανδρέα. Εκείνος όμως αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις που του γίνονται και να συνεργαστεί. Η σιωπή του αυτή βέβαια τον φέρνει σε δυσμενή θέση για τη θέση που τόσο πολύ θέλει.

Η ανταγωνίστριά του, η Χριστίνα, έχει πλεονέκτημα. Ακόμη όμως ανακαλύπτει ένα ατού για κάνει τη θέση δική της. Ανακαλύπτει πως ο ασθενής που αναγνωρίστηκε ως «ασθενής μηδέν» ήταν ο Μιχάλης από την ομάδα του Ανδρέα!

Διαβάστε επίσης:

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Βίαιο ξέσπασμα του Ανδρέα τρομοκρατεί τους πάντες

Δημήτρης Κόκοτας: Γι’αυτό κλαίει στο νοσοκομείο

Διάσημος Survivor γενικός αρχηγός σε ποδοσφαιρική ομάδα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Ο Ανδρέας πιστεύει πως είχε σχέση με τη Μαρίνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα