MEDIA

Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος εκδικείται τη Χλόη

Ο Παύλος σκληραίνει τη στάση του απέναντι στην κόρη του Χλόη στο Άγιος έρωτας.
Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος εκδικείται τη Χλόη

Ραγδαίες εξελίξεις θα έχει ο Άγιος έρωτας στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Παύλος εκδικείται τη Χλόη μετά από μια αποκάλυψη που κάνει αυτή.

Καθηλώνουν τα γεγονότα στη συνέχεια με τον Παύλο να αποφασίζει να κλείσει την κόρη του σε μοναστήρι και εκείνη να περνάει πολύ δύσκολες στιγμές εκεί μέσα με τη σειρά του Alpha συνεχίζει να ανεβάζει τα νούμερά της στην τηλεθέαση όσο η πλοκή περιπλέκεται.

Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος είναι εξοργισμένος με τη Χλόη

Η ώρα που η Χλόη θα αφήσει πίσω της τη Στέρνα για να κλειστεί στο μοναστήρι, πλησιάζει. Με αφορμή το γεγονός αυτό, τα αισθήματα των ηρώων μας φουντώνουν και οι αντιδράσεις τους ποικίλουν. Κάποιοι χαίρονται και άλλοι είναι απαρηγόρητοι.

Ο πατέρας της, ο Παύλος, είναι αποφασισμένος να μην του χαλάσει κανείς τα σχέδια που έχει για τον εγκλεισμό της κόρης του στο μοναστήρι. Η ίδια η Χλόη είναι συντετριμμένη και συνάμα νιώθει ντροπή μετά την εξομολόγηση των αισθημάτων της προς τον πατέρα Νικόλαο και την αρνητική ανταπόκριση από μεριάς του.

Είναι όμως στ’ αλήθεια έτσι; Ο πατέρας Νικόλαος δυσκολεύεται ασυνήθιστα πολύ να κοπάσει τα πρωτόγνωρα αισθήματα που τον κατακλύζουν. Ανίκανος να πειθαρχήσει, αποφασίζει να δράσει…

Διαβάστε επίσης:

Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Βασανίζουν τη Χλόη στο μοναστήρι – Ο Παύλος δέρνει τη Θάλεια

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος μαθαίνει τι συνέβη τη νύχτα της φωταγώγησης

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Μαρία ψαρεύει την Αντιγόνη – Χαμός με Αρετή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος εκδικείται τη Χλόη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα