ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανσερραϊκός: Σπουδαία κίνηση

Εξαιρετικό αυτό που έκαναν οι παίκτες του Πανσερραϊκού.
Πανσερραϊκός: Σπουδαία κίνηση

Ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε πολύ μεγάλο διπλό στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Το είχε μεγάλη ανάγκη αυτό το τρίποντο. Δεν είχε πάρει τους βαθμούς που θα έπρεπε έως τώρα. Ωστόσο, ίσως κάτι αρχίσει να αλλάζει.

Έχει δύο διπλά με τον Χουάν Φεράντο και μία σκληρή ήττα από τον ΟΦΗ. Εκεί ενδεχομένως να άξιζε κάτι περισσότερο. Ωστόσο, πολλές φορές τα αποτελέσματα και γενικά το ποδόσφαιρο περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Ακόμη και όταν κανείς το ξεχνάει, στο θυμίζει η ίδια η ζωή. Τρανταχτό παράδειγμα αυτό του Τζορτζ Μπάλντοκ. Δυστυχώς η ζωή είναι μικρή και αυτό ανέφερε στις δηλώσεις του και ο Τέλης Καρασαλίδης. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Γι’ αυτό πρέπει να μη δίνεις σημασία σε ασήμαντα πράγματα.

Η απώλεια του 31χρονου συγκλόνισε τους πάντες. Το βλέπεις και απλές κινήσεις ανθρώπων που δεν τον γνώριζαν. Το διαπιστώσαμε και στο Βόλος – Πανσερραϊκός. Το μοναδικό γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Μπετανκόρ. Τόσο αυτός όσο και ο Δεληγιαννίδης στους πανηγυρισμούς τους δεν ξέχασαν τον Μπάλντοκ. Ο σκόρερ ύψωσε το ένα χέρι του δείχνοντας τον ουρανό. Με αυτό τον τρόπο του το αφιέρωσε. Ο Έλληνας δεξιός μπακ έδειξε το μαύρο περιβραχιόνιο, το οποίο φορούν αυτή την αγωνιστική οι παίκτες όλων των ομάδων.

 

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανσερραϊκός: Σπουδαία κίνηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.