ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Το δοκάρι του Μακέντα ήταν «όλα τα λεφτά»

Λαμία και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδια με λίγες φάσεις για την 8η αγωνιστική της Super League.
Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Το δοκάρι του Μακέντα ήταν «όλα τα λεφτά»

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο των Αρκάδων έγινε ένα παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League το οποίο είχε ως σημαντικότερη στιγμή ένα δοκάρι του Φεντερίκο Μακέντα στο πρώτο ημίχρονο.

Στους 6 βαθμούς και 12η θέση η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου σε οκτώ παιχνίδια, στους 10 εκείνη του Παντελίδη που είναι 7η.

Χειρότερη στιγμή στο ματς ο σοβαρός τραυματισμός του Λεό Αντράντε κεντρικού αμυντικού της Λαμίας. Μάλιστα χρειάστηκε να διακομισθεί άμεσα στο νοσοκομείο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα δευτέρου ή και τρίτου βαθμού στον δεξιό του αστράγαλο. Ειδικά αν ισχύει το δεύτερο τότε θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον έναν μήνα.

Να σημειώσουμε και την επιστροφή του Δημήτρη Σιόβα στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τη συμμετοχή του σε Ισπανία και Ολλανδία. Μάλιστα φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Λαμίας.

Στα αγωνιστικά οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση περισσότερο να αμυνθούν ώστε να μην χάσουν παρά να βάλουν κάποιο γκολ.  Πρώτη καλή στιγμή στο ματς η κεφαλιά του Σαλιού Γκούιντο στο 10’ μέσα από τη μικρή περιοχή ήταν άστοχη ενώ στο 14′ εκείνη του Φεντερίκο Μακέντα ( μετά το κόρνερ του Χουλιάν Μπαρτόλο) τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιβάν Κόστιτς!

Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι, με πρωταγωνιστή τον Ανέστη Βλαχομήτρο, είχαν δυο καλές στιγμές μέσα σε έν τρίλεπτο, η μία 34’ και η άλλη στο 37’. Εκείνος που χρειάστηκε να κάνει μια πραγματικά καλή επέμβαση ήταν ο «κίπερ» των γηπεδούχων Κόστιτς, συγκεκριμένα στο δυνατό σουτ του Δημήτρη Χουχούμη στο 41’.

Από εκεί και πέρα το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τη χρήση του VAR, ωστόσο Τάσος Παπαπέτρου και Μιχάλης Νυδριώτης έκριναν πως δεν υπήρχε χέρι  (άρα ούτε και πέναλτι ) σε προσπάθεια του Βένταντ Ραντόνια.

Στο 74΄ οι Αρκάδες έφτασαν κοντά στο γκολ στο 74’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έμεινε στη μικρή περιοχή, αλλά ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κόστιτς που έπεσε άμεσα.

Στο 82’ ήταν η σειρά της Λαμίας να απειλήσει από στατική φάση, αλλά η κεφαλιά του Άνχελο Ενρίκεζ στο  πρώτο δοκάρι στο κόρνερ του Νεντίμ Μέκιτς, δε βρήκε στόχο.

Εν τέλει το 0-0 δεν άλλαξε, με τη Λαμία να αναζητά ακόμη την πρώτη της νίκη έπειτα από εκείνη στην πρεμιέρα και τον Αστέρα Τρίπολης να έχει πια τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του.

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0:

Σκόρερ: –

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)

Κίτρινες:
 Φουρτάδο, Νούνιες – Άλχο, Τζανδάρης, Τριανταφυλλόπουλος.

Οι συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κόστιτς, Κορνέζος, Αντράντε (24’ Γιαννούτσος), Σιόβας, Ραντόνια, Ρινγκ (73’ Σαραμαντάς), Νούνιες, Μπίκοβ, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (73’ Μέκιτς), Γκούιντο (59’ Ενρίκεζ)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Τσιντώτας, Ντέλι, Τριανταφυλλόπουλος, Άλχο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (67’ Τζανδάρης), Αλάγκμπε, Καλτσάς (86’ Τζίμας), Μπαρτόλο (90’+3’ Μπιλέ), Κρέσπι (67’ Παλάσιος), Μακέντα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Το δοκάρι του Μακέντα ήταν «όλα τα λεφτά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.