MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης μαθαίνει πως η Ξένια επιστρέφει!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης μαθαίνει πως η Ξένια επιστρέφει!

Χαοτικές εξελίξεις θα φέρει η σειρά «η γη της ελιάς», που προβάλλεται φυσικά από τη συχνότητα του MEGA.

Η άκρως πετυχημένη σειρά, θέλει να συνεχίσει να βελτιώνει τα νούμερα στην τηλεθέαση και να εδραιωθεί στην κορυφή.

Για να το πετύχει αυτό θα δούμε ότι ο Αποστόλης προσπαθεί να πείσει τον Μιχάλη να μην εγκαταλείψει τη Μάνη, καθώς τον προβληματίζει η απόφασή του να φύγει.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα αντιλαμβάνεται ότι η Αντιγόνη και η Αγγελική έχουν έρθει πολύ κοντά, γεγονός που την κάνει να υποψιάζεται πως η Αντιγόνη έχει κάποιο κρυφό σχέδιο.

Ενώ ο Κουράκος, ο Δημοσθένης και ο Λυκούργος επιβραβεύουν τον Παρασκευά για την πολύτιμη βοήθειά του στην υπόθεση της Νόρας, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Θέλει να αποκαλύψει τα πάντα η Αριάνδη!

Από κει και πέρα, η Αριάδνη επιθυμεί να μιλήσει στον Στάθη για τη σχέση της με τον Κουράκο, αλλά εκείνος δεν νιώθει έτοιμος να αποκαλυφθούν όλα δημόσια, φοβούμενος τις συνέπειες.

Η Χάιδω ενημερώνεται πως ο Δήμος θα αντιδικηθεί με τον Λυκούργο λόγω μιας νομικής υπόθεσης που ανέλαβε ο τελευταίος, γεγονός που δημιουργεί εντάσεις.

Εν τω μεταξύ, ο Δημοσθένης ανησυχεί για τις κινήσεις της Ξένιας, η οποία φαίνεται να περιφέρεται στη Μάνη και προετοιμάζεται για ενδεχόμενες επιπτώσεις. Η παρουσία της τη θεωρεί επικίνδυνη και παίρνει μέτρα για να προστατευτεί.

Τέλος, μια ξαφνική αδιαθεσία αναγκάζει τον Μιχάλη να επισκεφθεί το ιατρείο, προσθέτοντας μια απρόβλεπτη ανατροπή στα γεγονότα, εντείνοντας το ενδιαφέρον για το τι θα ακολουθήσει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Σε αυτή τη σειρά του MEGA θα πρωταγωνιστεί

ΕΡΤ: Τι συμβαίνει με το τέλος της Αρχελάου 5

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης μαθαίνει πως η Ξένια επιστρέφει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα