ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Με ήττα σε Τουρκία και ΣΕΦ υπάρχει θέμα Αταμάν;

Τι θα γίνει αν συνεχίσει ο Παναθηναϊκός τις μέτριες εμφανίσεις του και έρθουν νέες ήττες;
Παναθηναϊκός: Με ήττα σε Τουρκία και ΣΕΦ υπάρχει θέμα Αταμάν;

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν έχει αρχίσει ιδανικά τη χρονιά, έχοντας κλείσει την προηγούμενη απόλυτα επιτυχημένος με κατάκτηση Euroleague και Basket League.

Οι «πράσινοι» δείχνουν αρκετά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι στα πρώτα τους παιχνίδια, κάτι που είδαμε και στη δύσκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και στις ήττες απέναντι σε Παρί και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η άμυνα των πρωταθλητών Ευρώπης ήταν αυτό που τους έκανε να ξεχωρίσουν φέτος, ωστόσο ακόμα δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν στο επίπεδο αυτό.

Ενώ παράλληλα και οι νέοι παίκτες πρέπει να δείξουν πράγματα, αφού ο Εργκίν Αταμάν δε φαίνεται να τους εμπιστεύεται και στα κρίσιμα παιχνίδια έχει κλείσει το rotation, κουράζοντας υπερβολικά τα βασικά του… γρανάζια.

Φυσικά θα πρέπει και οι Έλληνες παίκτες να πάρουν τα πάνω τους και να αρχίσουν να πιάνουν τα στάνταρ της περασμένης χρονιάς, που ήταν πραγματικά ασταμάτητοι, αφού ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μία πολύ δύσκολη σειρά παιχνιδιών.

Η οποία μάλιστα αρχίζει στην Τουρκία κόντρα στην Φενερμπαχτσέ και έπειτα στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Με δύο απανωτές ήττες τι εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν;

Παναθηναϊκός: Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Αταμάν!

Σίγουρα δύο αρνητικά αποτελέσματα, θα φέρουν αρκετή γκρίνια και εσωστρέφεια στην ομάδα της Αθήνας, ωστόσο ό,τι φήμες και να κυκλοφορήσουν για τον Εργκίν Αταμάν, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Ο Τούρκος κόουτς και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχουν μία σχέση που δε… σπάει τόσο εύκολα και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά το τι μπορεί να κάνει, άλλωστε την πρώτη χρονιά του άλλαξε όλα και οδήγησε την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

Έτσι, είναι σίγουρο ότι ακόμα και με δύο σερί ήττες, αποκλείεται να υπάρξει κάποιο θέμα για τον ίδιο. Πιο πιθανό είναι να τα… ακούσουν κάποιοι παίκτες, αν δεν παρουσιάσουν το πρόσωπο που πρέπει.

Οπότε ο Εργκίν Αταμάν έχει όλο το χρόνο και όπως είπαμε την εμπιστοσύνη, για να δημιουργήσει και πάλι μία ομάδα που θα σαρώσει τα πάντα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Με ήττα σε Τουρκία και ΣΕΦ υπάρχει θέμα Αταμάν;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.