ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τα drones αναχαίτισης της Ουκρανίας που πρέπει να πάρει η Ελλάδα χθες

Τα drones αναχαίτισης έχουν γίνει σημαντικό μέρος της άμυνας.
Τα drones αναχαίτισης της Ουκρανίας που πρέπει να πάρει η Ελλάδα χθες

Η Ουκρανία άρχισε να χρησιμοποιεί drones αναχαίτισης για την αναχαίτιση ρωσικών UAV καμικάζι, «τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν σημαντικά τους πόρους των αντιαεροπορικών πυραύλων», σημειώνει το πρακτορείo avia.pro.

Αυτό δήλωσε ο διοικητής των χερσαίων δυνάμεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Αλεξάντερ Σίρσκι. Τόνισε ότι η Ουκρανία έχει προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση και συνεχίζει να βελτιώνει τα υποσυστήματα αεράμυνας, εστιάζοντας στα μη επανδρωμένα αεροσκάφη αναχαίτισης».

Τα drones αναχαίτισης έχουν γίνει σημαντικό μέρος της άμυνας και καθιστούν δυνατή την αποτελεσματικότερη καταπολέμηση του κύματος των μη επανδρωμένων οχημάτων.

«Σίγουρα οδηγούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την αεράμυνα μας», είπε ο Ουκρανός διοικητής.

Την ώρα που ακόμα η Ελλάδα σηκώνει πανάκριβα μαχητικά αεροπλάνα για να… αναχαιτίσει τα τουρκικά drone με τους… βενζινοκινητήρες στο Αιγαίο, μήπως θα έπρεπε η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων να στραφεί σε τέτοιες λύσεις;

Μη επανδρωμένα είναι τα τουρκικά drone στην… τελική. Μπορεί να… πέσουν και κανένα δύο από… μηχανική βλάβη όπως θα πουν οι Τούρκοι.

Διαβάστε περισσότερα παρόμοια θέματα στο geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα drones αναχαίτισης της Ουκρανίας που πρέπει να πάρει η Ελλάδα χθες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.