ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπονητής φεύγει, κερδίσει – χάσει! Ο αντικαταστάτης του έχει κλειδώσει!

Αλλαγή προπονητή ανεξάρτητου αποτελέσματος σε ομάδα της Super League 2!
Προπονητής φεύγει, κερδίσει – χάσει! Ο αντικαταστάτης του έχει κλειδώσει!

O κύβος ερρίφθη. Προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν είτε κερδίσει, είτε χάσει από πάγκο ομάδα της Super League 2.

Δεν τσουλάει το πραμα στην Καλαμάτα (ούτε) φέτος. Αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδας από την Παναχαϊκή, ισοπαλίες με ΑΕΚ Β’ και Αιγάλεω στο πρωτάθλημα.

Ο ιδιοκτήτης της, Γιώργος Πρασσάς είναι φανερά προβληματισμένος με την εικόνα και τα αποτελέσματα της Μαύρης Θύελλας, παρά τα πολλά χρήματα που έχει δαπανήσει και φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει κάτι στην ομάδα του.

Η Καλαμάτα υποδέχεται σήμερα (20/10, 12.00, ΣΚΑΪ) την Παναχαϊκή που επίσης άλλαξε προπονητή (Σούλης Παπαδόπουλος) και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί.

Ο Νίκος Αναστόπουλος το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν από τους Μεσσήνιους που ήδη έχουν τρέξει και την επόμενη μέρα. Μεταξύ των υποψηφίων για την άκρη του πάγκου τους, ο Δημήτρης Σπανός που πρόσφατα παραιτήθηκε από τα Χανιά.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προπονητής φεύγει, κερδίσει – χάσει! Ο αντικαταστάτης του έχει κλειδώσει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.