ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Ο Λανουά δεν το «ζύγισε» καλά!

Ρισκάρει αρκετά ο Στεφάν Λανουά με τις επιλογές του στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός.
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Ο Λανουά δεν το «ζύγισε» καλά!

Δεν το διάβασε καλά το πράγμα ο Στεφάν Λανουά στο ΟΦΗΠαναθηναϊκός. Εμπεριέχει ρίσκο ο ορισμός του Γάλλου αρχιδιαιτητή. 

Τζήλος διαιτητής, Τσολακίδης και Οικονόμου οι δύο βοηθοί στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός. Δεν το διάβασε καλά το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός ο Λανουά.

Ο Παναθηναϊκός έχει «φωνάξει» στα μισά σχεδον παιχνίδια του πρωταθλήματος. Άλλοτε δικαίως, άλλοτε αδίκως. Το γκολ του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα δεν έπρεπε να μετρήσει. Πέναλτι πάντως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε.

Το «τριφύλλι» πάει στην Κρήτη να παίξει με τον ΟΦΗ (18.00, Cosmotesport 2), με τον «δυσκολο» Ντιέγκο Αλόνσο να αντιμετωπίζει ξανά τον Μίλαν Ράσταβατς που αντικατέστησε τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο Στεφάν Λανουά δεν το διάβασε καλά το ματς, σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον, όπως προκύπτει απο τις επιλογές που έκανε ο Γάλλος για το εν λόγω παιχνίδι. Χωρίς διεθνή ρέφερι η αναμέτρηση, με τον Τζήλο να είναι άρχοντας του αγώνα και δύο άπειρους βοηθούς, τον Τσολακίδη και τον Οικονόμου που ανέβηκαν πέρσι στην Super League 1 και διανύουν την δεύτερη τους χρονιά στην πρώτη κατηγορία.

Eκ του αποτελέσματος θα φανεί αν τελικά ο Λανουά δικαιωθεί για τις επιλογές του, ή θα έχει για μια ακόμα αγωνιστική «απέναντι» του τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου που έχει αποφασίσει να το πάει πιο… επιθετικά φέτος, οσον αφορά το κομμάτι της διαιτησίας.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Ο Λανουά δεν το «ζύγισε» καλά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!