ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τρεις αλλαγές ο Άρης κόντρα στην Athens Kallithea

Οι 11άδες με τις οποίες θα παραταχθούν Άρης και Athens Kallithea για το μεταξύ τους παιχνίδι στο Βικελίδης.
Με τρεις αλλαγές ο Άρης κόντρα στην Athens Kallithea

Άρης – Athens Kallithea: Άκης Μάντζιος και Μάσιμο Ντονάτι έκαναν γνωστές τις 11άδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι ομάδες του στις 20:00, στο Κλεάνθης Βικελίδης σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League.

Μάγιο, Φαμπιάνο και Σουλεϊμάνοφ οι τρεις αλλαγές του Μάντζιου σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία. Στον πάγκο ο Σίστο που επιστρέφει από ίωση αλλά δεν ήταν απολύτως έτοιμος.

Άρης: Κουέστα, Μάγιο, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μόντσου, Σιφουέντες, Ντιαντί, Μανού Γκαρθία, Σουλείμάνοφ, Μορόν.

Στον πάγκο Σίντκλεφ, Βέλεθ, Σίστο, Φετφατζίδης, Νταρίντα, Φρίντεκ, Κουάισον, Μοντόγια, Ρόουζ.

Από την πλευρά του ο Μάσιμο Ντονάτι προτίμησε σύστημα 3-4-2-1 με Ουλντρίκις στην επίθεση και τους Ντεμέτριους, Τζιάνι πίσω του.

Athens Kallithea: Μπαραγάν, Σοϊρι, Χάνουσεκ, Ισιμάτ-Μιριν, Πασαλίδης, Μότοκ, Μερκάτι, Ματίγια, Ντεμέτριους, Τζιάνι, Ούλντρικις.

Στον πάγκο Γκέλιος, Μεχίας, Νίκολιτς, Βασιλόγιαννης, Εντιαγέ Λουκίνας, Βαλμπουενά, Ντιμπά, Τσιβελεκίδης

  • Διαιτητής: Τσαγκαράκης
  • Βοηθοί: Αρμακόλας, Παπαδάκης
  • 4ος: Πουλικίδης
  • VAR – AVAR: Παπαπέτρου, Σπυρόπουλος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με τρεις αλλαγές ο Άρης κόντρα στην Athens Kallithea», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.