ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η αποκάλυψη του Αλόνσο

Το είπε ο Ντιέγκο Αλονσο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ.
Παναθηναϊκός: Η αποκάλυψη του Αλόνσο

Ο Παναθηναϊκός άλωσε το Ηράκλειο με εξαιρετικό Τετέ και πήρε μία ανάσα. Μαζί του και ο Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος γνώριζε πως είναι σε δύσκολη θέση.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα δεν είχε διάθεση για πολλά. Λογικό αυτό. Ο Παναθηναϊκός ως οργανισμός πενθεί. Ένα δικό του μέλος έχασε. Δεν το ξεπερνάς αυτό από τη μία στιγμή στην άλλη.

Αυτό που τόνισε τόσο στις πρώτες του δηλώσεις όσο και στη συνέντευξη Τύπου ήταν πως οι «πράσινοι» διανύουν μία πολύ δύσκολη περίοδο.

Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε πως «για εμάς ήταν πολύ δέκα σκληρές ημέρες. Είμαστε πολύ θλιμμένοι με ότι μας συνέβη και ο σημερινός αγώνας ήταν δύσκολος για εμάς. Είχαμε σοβαρότητα. Αν ήμασταν πιο ακριβείς και αποτελεσματικοί, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα με μεγαλύτερο σκορ. Ήξερε να σταθεί και να αντισταθεί και αντιμετώπισε σωστά τον αντίπαλο μας».

Του έγινε μετά ερώτηση για την έως τώρα πορεία που έχει ο Παναθηναϊκός στη σεζόν. Εκεί το ξέκοψε. Χαρακτηριστικά είπε πως «δεν θεωρώ πως είναι ηθικό να μιλήσω αυτήν την στιγμή για τον τρόπο διαχείρισης. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαστε πολύ στενοχωρημένοι και μπορούμε να προσφέρουμε στον Τζορτζ δύο πράγματα: Καταρχάς σεβασμό και κατά δεύτερον αφιερώνουμε όλη αυτήν την χρονιά στην μνήμη του».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Η αποκάλυψη του Αλόνσο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.