MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Χρυσούλα καρφώνει στην Αναστασία τον Αποστόλη – Παυλίνα!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Χρυσούλα καρφώνει στην Αναστασία τον Αποστόλη – Παυλίνα!

Καταιγισμός εξελίξεων θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς», που προβάλλεται από το MEGA.

Συγκεκριμένα, θα δούμε ότι ο άντρας που παρουσιάζεται ως Μάρκος Λάσκαρης εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά την Αριάδνη, χωρίς καλές προθέσεις, ενώ η ένταση αυξάνεται γύρω της.

Ο Μιχάλης, αντιμέτωπος με την περιφρονητική στάση των ανθρώπων στην Αρεόπολη, σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει τη Μάνη. Βλέποντας τον αγώνα του, ο Κουράκος αποφασίζει να παρέμβει και να τον βοηθήσει.

Από κει και πέρα, η Μαρίνα παραμένει ανήσυχη από την αποκάλυψη της Πολυξένης για την Αντιγόνη, αλλά επιλέγει να μην πει τίποτα στον Μάνο για να μην τον αναστατώσει.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης μιλάει ανοιχτά στον Λυκούργο!

Ενώ, όλοι παρατηρούν ότι ο Στάθης έχει πολύ κακή διάθεση, όμως εκείνος αρνείται πεισματικά να αποκαλύψει τι τον βασανίζει, διατηρώντας το πρόβλημά του κρυφό.

Στο μεταξύ, η Χρυσούλα λέει στην Αναστασία ότι είδε τον Αποστόλη να μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Παυλίνας κατά τη διάρκεια της νύχτας, γεγονός που εγείρει υποψίες.

Η Αφροδίτη εξομολογείται στον Μιχάλη ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση της με τον Χρήστο, εκφράζοντας την ανησυχία της για την πορεία τους.

Τελικά, ο Στάθης βρίσκει το θάρρος να ανοιχτεί στον Λυκούργο και να του αποκαλύψει το πρόβλημα που τον απασχολεί, σηματοδοτώντας ίσως την αρχή της επίλυσης των δυσκολιών του.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ταμπού: Τέλος από το MEGA τα 3 επεισόδια την εβδομάδα

Αρχελάου 5: Τέλος από την ΕΡΤ; Αυτές οι σειρές στη θέση της

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Χρυσούλα καρφώνει στην Αναστασία τον Αποστόλη – Παυλίνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα