MEDIA

Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια: Η Ναταλία ζητά από τον Πέτρο να σταματήσουν να βρίσκονται!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Τιμωρός»!
Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια: Η Ναταλία ζητά από τον Πέτρο να σταματήσουν να βρίσκονται!

Ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών μας θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Τιμωρός», που προβάλλεται από τον Alpha.

Συγκεκριμένα η ιστορία συνεχίζεται να εξελίσσεται και θα δούμε ότι ο γάμος της Έλλης και του Αλέξη κλονίζεται, αλλά ο Μάρκος δεν μπορεί να το απολαύσει, καθώς το σχέδιό του αρχίζει να παίρνει επικίνδυνη τροπή.

Ο Ρασίντ, σε κίνδυνο, πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αντώνη για να επιβιώσει. Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο σύνθετη, καθώς η Ναταλία ζητά από τον Πέτρο να σταματήσουν τις συναντήσεις τους για να αποφύγουν την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Την ίδια στιγμή, η Δανάη προσπαθεί να μεταπείσει τον Αλέξη να μην ασχοληθεί με την πολιτική, θεωρώντας ότι η εμπλοκή του θα προκαλέσει επιπλέον προβλήματα.

Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια: Βρίσκει κάτι που δεν περίμενε ο Φίλιππος!

Παράλληλα, ο Φίλιππος βρίσκει και δείχνει στη μητέρα του παλιές φωτογραφίες της Έλλης με τον Μάρκο, γεγονός που ξυπνά οδυνηρές αναμνήσεις και δημιουργεί νέα ένταση.

Ο Ρασίντ, παίζοντας διπλό παιχνίδι, αποφασίζει να προδώσει τον Μάρκο, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος βρίσκεται σε ένα ραντεβού με την Έλλη, προσπαθώντας να αναζωπυρώσει τη σχέση τους.

Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο καθώς ο Μάρκος, θέλοντας να δοκιμάσει τα όρια της παλιάς του αγαπημένης, εμπλέκεται σε ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι.

Η έκβαση είναι αβέβαιη και οι ενέργειες όλων των εμπλεκομένων οδηγούν σε επικίνδυνες εξελίξεις, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Ο Τιμωρός και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ταμπού επόμενα επεισόδια: Ο Χρυσόστομος ύποπτος για τον θάνατο της Σύνθιας Τόμσον!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Χρυσούλα καρφώνει στην Αναστασία τον Αποστόλη – Παυλίνα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια: Η Ναταλία ζητά από τον Πέτρο να σταματήσουν να βρίσκονται!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα