VIRAL

Το πιο θανάσιμο ταξίδι: 20 ώρες πάνω στο τρένο της Σαχάρας

Η διαδρομή με το τρένο στη Σαχάρα κρύβει ακραίες καιρικές συνθήκες, με καυτό ήλιο την ημέρα και παγωμένο κρύο τη νύχτα.
Το πιο θανάσιμο ταξίδι: 20 ώρες πάνω στο τρένο της Σαχάρας

Το τρένο που διασχίζει τη Σαχάρα θεωρείται το πιο επικίνδυνο στον κόσμο, και όχι άδικα. Η διαδρομή των 20 ωρών μέσα από την αχανή έρημο κρύβει κινδύνους που μπορεί να αποβούν μοιραίοι. Όσοι τολμούν να επιβιβαστούν σε αυτό αντιμετωπίζουν ακραίες θερμοκρασίες που φτάνουν τους 50 βαθμούς Κελσίου την ημέρα, ενώ τη νύχτα η θερμοκρασία πέφτει δραματικά, προκαλώντας απρόβλεπτο κρύο που μπορεί να προκαλέσει υποθερμία.

Αυτό το ταξίδι δεν είναι απλά μια βόλτα με τρένο. Η διαδρομή με τις ανοιχτές καρότσες προσφέρει ελάχιστη προστασία από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, και κάθε τραυματισμός μπορεί να αποβεί μοιραίος αφού η ιατρική βοήθεια είναι ανύπαρκτη. Παρά τους κινδύνους, η εμπειρία αυτή είναι για πολλούς το απόλυτο ταξίδι, μια δοκιμασία που δοκιμάζει τις ανθρώπινες αντοχές στο έπακρο.

@yestheory I hitchhiked the world's deadliest train #fyp #foryou #adventure #challenge ♬ original sound – Yes Theory

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το πιο θανάσιμο ταξίδι: 20 ώρες πάνω στο τρένο της Σαχάρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.