VIRAL

Παίρνει μια περιουσία για να σου πλύνει το αμάξι, πάνω από 5000 ευρώ

Στην Ελβετία μπορείς να πληρώσεις χιλιάδες ευρώ για ένα πολυτελές πλύσιμο αυτοκινήτου που διαρκεί βδομάδες.
Παίρνει μια περιουσία για να σου πλύνει το αμάξι, πάνω από 5000 ευρώ

Αν νομίζετε ότι το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας είναι μια απλή υπόθεση, στην Ελβετία αυτό μπορεί να κοστίσει πάνω από 5.000 ευρώ! Σε πολυτελή κέντρα καθαρισμού, προσφέρονται εξειδικευμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν όχι μόνο το εξωτερικό πλύσιμο αλλά και λεπτομερή φροντίδα του εσωτερικού, κεραμικές επιστρώσεις, γυάλισμα ζαντών, ακόμα και ειδικές θεραπείες για τα δέρματα. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει πάνω από δύο εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Αυτή η ακριβή εμπειρία απευθύνεται σε κατόχους πολυτελών αυτοκινήτων, που θέλουν το όχημά τους να φαίνεται σαν καινούριο.

Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν εξαιρετικά υψηλής ποιότητας προϊόντα και εξειδικευμένες τεχνικές που δεν είναι εύκολα διαθέσιμες στα καθημερινά συνεργεία πλύσης, και γι’ αυτό οι τιμές εκτοξεύονται. Τα πολυτελή αυτοκίνητα στην Ελβετία τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης, με τα υψηλότερα πρότυπα φροντίδας και περιποίησης.

@storywanderer1 The most expensive car washer in the world #us #knowledge #car #wash ♬ original sound – Story Wanderer

Διαβάστε ακόμα

Το πιο στοιχειωμένο νησί στον κόσμο που κανείς δεν τολμά να επισκεφτεί

Δείτε πώς καθαρίζουν τους δρόμους στο Dubai και κλάψτε

Γιατί αυτά τα σκυλιά μοιάζουν με σφουγγαρίστρες;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παίρνει μια περιουσία για να σου πλύνει το αμάξι, πάνω από 5000 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.