VIRAL

Δείτε πως τρέμει το αμάξι από τα ηχεία

Ένα Impala με ηχεία τόσο ισχυρά που το κάνουν να τρέμει έχει γίνει viral στο TikTok.
Δείτε πως τρέμει το αμάξι από τα ηχεία

Αν νομίζετε ότι έχετε δει δυνατά ηχεία αυτοκινήτου, ξανασκεφτείτε το. Σε αυτό το βίντεο στο TikTok, ένα Impala με ηχεία τόσο ισχυρά που το κάνουν να τρέμει από την ένταση του ήχου, έχει τραβήξει την προσοχή όλων. Τα παράθυρα και το αμάξι κυριολεκτικά πάλλονται στον ρυθμό της μουσικής, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα. Οι αντιδράσεις των θεατών ποικίλουν, με αρκετούς να σχολιάζουν ότι δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

Η ένταση του ήχου φτάνει σε επίπεδα που σπάνια συναντάμε, κάνοντάς σε να αναρωτιέσαι αν μπορείς να το αντέξεις από κοντά. Αυτό το βίντεο είναι το απόλυτο παράδειγμα της τρέλας με τα ηχητικά συστήματα στα αυτοκίνητα.

@meezy0sama 🔊 Loudest Impala Car Speakers In The World 🤞🏽‼️ 🎵Song: Jeezy – Hypnotize • #impala #impalaltz #caraudio #skaraudio #ds18 #skar #vibrationaudio #taramps #lithium #cmax #chevy #chevyimpala #loudmusic #whipznmusic #trending #fyp #shreveport #shreveportlouisiana ♬ original sound – Meezy Osama

Διαβάστε ακόμα

Το σκοτεινό μυστικό της γυναίκας που έγινε γνωστή ως “βρικόλακας του Αμαζονίου”

Έχει εκατομμύρια και τρώει γατοτροφή για να κάνει οικονομία

Όταν ο Paul di’Anno των Iron Maiden διασκέδαζε στα μπουζούκια με τη Στέλλα Μπεζαντάκου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε πως τρέμει το αμάξι από τα ηχεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.