ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Super League: Ο Τσβάιερ στο Παναθηναϊκός – Άρης!

Ποιοι σφυρίζουν τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής της Super League 1!
Super League: Ο Τσβάιερ στο Παναθηναϊκός – Άρης!

Γνωστούς τους διαιτητές της 9ης αγωνιστικής της Super League έκανε η ΕΠΟ. Ο Γερμανός elite Φέλιξ Τσβάιερ θα διευθύνει το Παναθηναϊκός – Άρης.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, η ΚΕΔ φέρνει τον Γερμανό elite Φέλιξ Τσβάιερ για να σφυρίξει το ντέρμπι της αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον πρωτοπόρο Άρη. Ο Τσβάιερ είχε σφυρίξει το 2020 ένα Άρης-ΠΑΟΚ 0-2 και ένα χρόνο νωρίτερα τον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0.

Την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό θα διευθύνει ο Τσιάρας, ενώ το ΠΑΟΚ – ΟΦΗ στη Τούμπα ο Τσακαλίδης. Τον Πουλικίδη επέλεξε ο Λανουά για το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός, ενώ ο Παπαπέτρου θα είναι ο διαιτητής του Λεβαδειακός – Λαμία, ο Τσέτσιλας στο Παναιτωλικός – Βόλος και ο Πολυχρόνης στο Καλλιθέα – Ατρόμητος.

Υ.Γ. Ο Σαμοϊλης που έχει οριστεί στο Παναιτωλικός – Βόλος είναι της ΕΠΣ Αθηνών και όχι των Χανίων. Εκτός αν πήρε μεταγραφή χθες το απόγευμα!

Υ.Γ.1. Mόνο διαιτητές έχει ορίσει AVAR o Λανούα και όπως μαθαίνουμε δεν πρόκειται να ορίσει ξανά βοηθούς AVAR.

Σάββατο 26/10

17.00 Παναιτωλικός – Βόλος: Διαιτητής: Tσέτσιλας, Βοηθοί: Σαμοϊλης, Μωυσιάδης,4ος: Καλατζής ,VAR: Ζαμπαλάς, AVAR: Φίτσας.

17.30 Λεβαδειακός – Λαμία: Διαιτητής: Παπαπέτρου, Βοηθοί: Λιόντος, Στάικος ,4ος: Μπαλαχούτης ,VAR: Κουμπαράκης, AVAR: Τσιμεντερίδης.

20.00 Πανσερραϊκός – ΑΕΚ: Διαιτητής: Τσιάρας, Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Χριστοδούλου, 4ος: Παπαδόπουλος, VAR: Ευαγγέλου, AVAR: Κατοίκος.

 

Κυριακή 27/10

17.00 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Διαιτητής: Πουλικίδης, Βοηθοί: Κολλιάκος, Σπιυρόπουλος, 4ος: Κατσικογιάννης, VAR: Παπαδόπουλος, AVAR: Αντωνίου.

18.00 Παναθηναϊκός – Άρης: Διαιτητής:Τσβάιερ, Βοηθοί: Κέμπλερ, Ντίετζ ,4ος: Βεργέτης, VAR: Γκούντερ, AVAR: Ευαγγέλου.

21.00 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Διαιτητής: Τσακαλίδης, Βοηθοί: Κόλλιας, Μπουξμπάουμ, 4ος:Τσαγκαράκης, VAR: Φωτιάς, AVAR: Ζαμπαλάς.

21.30 Καλλιθέα – Ατρόμητος: Διαιτητής: Πολυχρόνης, Βοηθοί: Τριανταφύλλου, Νιδριώτης, 4ος: Τζήλος, VAR: Σιδηρόπουλος, AVAR: Ματσούκας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League: Ο Τσβάιερ στο Παναθηναϊκός – Άρης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!