ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο παίκτης που περίμενε ο Μεντιλίμπαρ

Δουλεύει, προσπαθεί, όμως δεν είναι έτοιμος.
Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο παίκτης που περίμενε ο Μεντιλίμπαρ

Δεν είναι έτοιμος αν και τον πήρε στην αποστολή για τον αγώνα με τη Μάλμε. Ο λόγος για τον Γουίλιαν, ο οποίος θέλει ακόμα χρόνο για να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Δουλεύει, προσπαθεί ο Γουίλιαν, όμως δεν είναι… στην πρώτη νιότη, οπότε χρειάζεται χρόνο.

Ίσως του δώσει κάποια λεπτά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα στη Σουηδία, όμως για περισσότερα λεπτά δύσκολο.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Ο Τσβάιερ στο Παναθηναϊκός – Άρης!

Ολυμπιακός: Αυτό καταλογίζουν στον Μεντιλίμπαρ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο παίκτης που περίμενε ο Μεντιλίμπαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.