ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυτόν τον φορ έχει κυκλώσει!

Ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει και πρέπει να πάρει σέντερ φορ δεν είναι μυστικό. Με Σπόραρ και Γερεμέγεφ δεν βγαίνει η χρονιά. 
Παναθηναϊκός: Αυτόν τον φορ έχει κυκλώσει!

Ο Σπόραρ απλά υπάρχει, ο Γερεμέγεφ δεν γεμίζει κανενός το… μάτι για δεύτερος. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει φορ και ο Κουλούρης είναι επιλογή.

Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να πουλήσουν (ή δεν ήθελαν…) τον Σπόραρ, που όμως δεν τον πιστεύει κανείς στην ομάδα, ενώ ο Γερεμέγεφ δείχνει ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια του Ιωαννίδη. Αλχημείες έψαχνε να κάνει για το προσεχές παιχνίδι με την Τσέλσι ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να αποκτηθεί φορ και έχουν κυκλώσει και την περίπτωση ενός Έλληνα επιθετικού, που μπορεί να μην αποκτηθεί ενδεχομένως τον Γενάρη, αν και τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί, όμως ίσως απασχολήσει πολύ σοβαρά το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Ευθύμη Κουλούρη που έχει καταφέρει να κάνει μια σοβαρή καριέρα στο εξωτερικό και φέτος μετράει ήδη έξι γκολ στο πρωτάθλημα της Πολωνίας, με τη φανέλα της Πογκόν. Ο Γιάννης Αλαφούζος πέρυσι τέτοια εποχή έβαζε σε εφαρμογή το σχέδιο ελληνοποίησης που πήγε όμως περίπατο το καλοκαίρι. Παρόλ΄ αυτά το γεγονός πως είναι Έλληνας, του δίνει κάποιους πόντους παραπάνω στη λίστα.

Γιατί όπως σχολίαζαν και εντός τριφυλλιού από τον Σπόραρ και τον Γερεμέγεφ είναι μια κλάση πάνω. Ο Κουλούρης έχει συμβόλαιο με την Πογκόν μέχρι το καλοκαίρι του 2026, όμως αν ο Παναθηναϊκός τον θέλει πραγματικά, η λύση θα βρεθεί…

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Αυτόν τον φορ έχει κυκλώσει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!