ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το νέο μεγάλο του ταλέντο

Ποιος είναι ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού που κερδίζει τις εντυπώσεις.
Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το νέο μεγάλο του ταλέντο

Δεν δίνει το βάρος που θα έπρεπε στις ακαδημίες του τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός γι’ αυτό και ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποτελεί την εξαίρεση. Είναι ο τελευταίος που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και καθιερώθηκε.

Το δύσκολο, άλλωστε, δεν είναι να κάνεις απλά τη διαδρομή. Με την πρώτη ομάδα κατά καιρούς και άλλοι πήραν κάποια λεπτά συμμετοχής. Πήγαν σε προετοιμασίες, συμμετείχαν στις προπονήσεις, έκαναν και ντεμπούτο. Μετά όμως;

Επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπήρξε ένα καλοκαίρι που εντυπωσίασε ο Γιώργος Σιδεράς. Στον Ηρακλή της Super League 2 είναι τώρα. Μετά ήταν ο Έλτον Φικάι αυτός που ξεχώριζε και τώρα έχει μείνει στην Κ19. Νωρίτερα ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος με κάποια καλά ματς επί Λάζλο Μπόλονι έχει φτάσει τώρα να είναι αναπληρωματικός στη Λαμία!

Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα. Παιδιά που δεν σήκωσαν το βάρος των απαιτήσεων. Ουδείς ξέρει εάν θα ήταν ένα τέτοιο ο Τιάγκο Ρομάνο. Το σίγουρο είναι πως αποτέλεσε το μεγαλύτερο ταλέντο των τελευταίων ετών των «πράσινων» ακαδημιών. Ο Παναθηναϊκός τον έχασε μέσα από τα χέρια του. Στην Ίντερ συνεχίζει την καριέρα του.

Ποιος είναι ο επόμενος;  Αντριάνο Μπρέγκου ο μικρός που κερδίζει πόντους. Βγάζει ανταγωνισμό για να «κερδίσει» μία θέση στο μέλλον στην πρώτη ομάδα. Το Νο10 τόσο στην κ19 του Παναθηναϊκού, όσο και στην Εθνική Νέων. Μόλις το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το νέο μεγάλο του ταλέντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.