ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Η επιστροφή που θα προκαλέσει αίσθηση

Το τηλέφωνο που περιμένει από τον ΟΦΗ ένας παλιός γνωστός.
ΟΦΗ: Η επιστροφή που θα προκαλέσει αίσθηση

Μία από τις ομάδες της Super League 1 που λειτουργούν χωρίς τεχνικό διευθυντή είναι ο ΟΦΗ στη μετά Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά εποχή.

Κατά καιρούς ήταν πολλά τα ονόματα που βγήκαν προς τα έξω. Ενδεχομένως με κάποιους να έγιναν και επαφές. Μόνο που στην πορεία το πήρε πάνω του ο Μηνάς Λυσσάνδρου.

Πέρα από τον εκάστοτε προπονητή ενεργό ρόλο είχε και ο Ιβάν Σλάβοφ για ένα χρονικό διάστημα. Δεν ισχύει το ίδιο για τον αντικαταστάτη του. Ο Χρηστος Παπαντωνόπουλος έχει εντελώς συμπληρωματικό ρόλο για την ώρα.

Την ίδια ώρα, ένας παλιός γνώριμος περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνο. Είναι από τους ανθρώπους που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Μόλις «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια φόρεσε το κοστούμι του agent.

Μετά ενεργοποιήθηκε στην Εθνική Ελλάδας όντας ο τεχνικός της διευθυντής (σ.σ.: σε συνεργασία με τον Τάκη Φύσσα). Ο αποκλεισμός από την Γεωργία και η αλλαγή στον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας ολοκλήρωσαν την συνεργασία του με την ΕΠΟ.

Έκτοτε ο Κώστας Κωνσταντινίδης αναζητά την επόμενή του πρόκληση. Γύρω από τα νότια προάστια της Αθήνας είναι η καθημερινότητά του. Την ώρα που υπάρχουν κάποιες φήμες ακόμη και για να μπει σε ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα μέσω καραμπόλας, ο ίδιος κάτι άλλο περιμένει. Την επιστροφή του στον ΟΦΗ, στον οποίο αγωνίστηκε στο παρελθόν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΦΗ: Η επιστροφή που θα προκαλέσει αίσθηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.