ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με την δύναμη της έδρας ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Στη Σουηδία για το θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός φορούν ξανά το ευρωπαϊκό τους κοστούμι
Με την δύναμη της έδρας ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Στη Σουηδία για το θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός

Η… καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου χτυπά σε Europa και Conference League, καθώς ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται εκ νέου στη μάχη.

Αδιαμφισβήτητα η αναμέτρηση που συγκεντρώνει τα βλέμματα είναι εκείνη ανάμεσα στο «τριφύλλι» και την Τσέλσι στις 19:45 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση, οι «πράσινοι» με υπεύθυνο τον Ντιέγκο Αλόνσο κατάφεραν να πετάξουν βαθμούς κόντρα στην Μπόρατς, σε ένα αποτέλεσμα που δυσκόλεψε τον στόχο της πρώτης οκτάδας.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Άντραζ Σπόραρ, που συμπεριλήφθη στην αποστολή, ενώ θα απουσιάσουν οι Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Μαξ.

Όσον αφορά τους Λονδρέζους, ήρθαν στην Ελλάδα χωρίς τους Μόισες Καϊσέδο, Νίκολας Τζάκσον, Λέβι Κόλγουιλ, Μάλο Γκούστο και Ρις Τζέιμς.

Την ίδια ώρα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν με μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη στην League Phase του Europa League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει ξεκινήσει καλά μετρώντας δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, αφού πρώτα ηττήθηκε από την Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη και έπειτα εντός έδρας από την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Στην προσπάθεια αυτή δεν είναι διαθέσιμοι οι Σορετίρε και Τσιφτσής, όμως κανονικά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Μπάμπα.

Τέλος, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Σουηδία με αντίπαλο τη Μάλμε και έχει ως στόχο να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εντός έδρας νίκη απέναντι στη Μπράγκα, ψάχνοντας τους πρώτους βαθμούς μακριά από το «Γεώργιος Καραισκάκης», μιας και στην πρεμιέρα ηττήθηκαν από τη Λιόν.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Μάλιστα, οι επιστροφές των Ρέτσου, Ζέλσον του δίνουν λύσεις για την ενδεκάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με την δύναμη της έδρας ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Στη Σουηδία για το θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.