ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαρσία: Πόσο ακόμα θα τον «ανεχτεί» ο Σπανός!

Με το... κιάλι βλέπει την 5η θέση ο Ατρόμητος. Γκρίνια και για Πάμπλο Γκαρσία. Δεν αλλάζει εύκολα προπονητές ο Σπανός, αλλά για πόσο ακόμα θα στηρίζει τον Ουρουγουανό;
Γκαρσία: Πόσο ακόμα θα τον «ανεχτεί» ο Σπανός!

Από γκέλα σε γκέλα πάει ο Ατρόμητος, αν και ο στόχος ήταν και παραμένει η 5η θέση. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είναι στο απυρόβλητο πλέον, αν και ο Σπανός δεν παίρνει αποφάσεις εν βρασμώ!

Μεταγραφές από το πάνω ράφι, αλλά τα αποτελέσματα απογοητευτικά. Ο Ατρόμητος δεν επιβεβαιώνει στο χορτάρι μέχρι στιγμής τουλάχιστον οτι μπορεί να διεκδικήσει κάτι αξιόλογο στη φετινή Super League κάτι που αποδεικνύεται και από τις δύο νίκες και τους οκτώ… μολις βαθμούς που έχουν μαζέψει οι Περιστεριώτες σε ισάριθμες αγωνιστικές, έχοντας σε εκκρεμότητα ΑΕΚ και Παναθηναϊκό μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία προφανώς και δεν είναι στο απυρόβλητο, αφού και ο Ουρουγουανός πρέπει να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αφού τα περισσότερα «θέλω» του την μεταγραφική περίοδο, υλοποιήθηκαν από την διοίκηση.

Επί του παρόντος, θέμα προπονητή δεν έχει ανοίξει στο Περιστέρι. Ο Γιώργος Σπανός δεν είναι από τους παράγοντες που παίρνουν αποφάσεις εν βρασμώ. Δεν αλλάζει εύκολα προπονητές ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, αλλά για πόσο ακόμα θα στηρίζει τον Γκαρσία;

Το προσεχές παιχνίδι με την τελευταία και χωρίς νίκη ακόμα, Athens Kallithea είναι ένα σοβαρό κρας τεστ για τον Πάμπλο Γκαρσία στην ομάδα των Δυτικών προαστίων.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκαρσία: Πόσο ακόμα θα τον «ανεχτεί» ο Σπανός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.