ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κομπότης: Πήρε «ανάποδες» με τον Ολυμπιακό!

Ο Λεβαδειακός πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκης», αλλά του Κομπότη του γύρισε το μάτι!
Κομπότης: Πήρε «ανάποδες» με τον Ολυμπιακό!

Έξαλλος με την εμφάνιση κάποιων παικτών του Λεβαδειακού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο αν και το αποτέλεσμα ήταν άκρως θετικό, ο Γιάννης Κομπότης.

Πριν συμπληρωθεί ένα μισάωρο είχε λάβει την απόφαση του ο… διορατικός όπως εξελίχθηκε τελικά το ματς,  Νίκος Παπαδόπουλος να αποσύρει από τον αγωνιστικό χώρο του «Καραϊσκάκης» τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο της αναμέτρησης είχε… προλάβει να κάνει πέναλτι, να πάρει κίτρινη κάρτα και να… φλερτάρει και με κόκκινη! Αγωνιστικά ο Έλληνας στόπερ έμοιαζε να είναι πηγή κινδύνου.

Ο Παπαδόπουλος ξεκίνησε σχετικά καλά τη χρονιά στους Βοιωτούς όμως όσο περνάει ο καιρός αρχίζει να σβήνει το άστρο του και δεν θυμίζει τον δυναμικό και απροσπέλαστο αμυντικό που είχαν άπαντες στο μυαλό τους.  Η αλλαγή δεν άρεσε καθόλου στον στόπερ των πρασίνων, όμως η πορεία του αγώνα ήταν τέτοια που ο Έλληνας τεχνικός δικαιώθηκε, ρισκάροντας μάλιστα με έναν νέο παίκτη στην αμυντική του γραμμή.

Η κίνηση αυτή ίσως αποτελεί και προπομπό για τη συνέχεια, καθώς δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ας θεωρείται ένα από τα αστέρια της ομάδας. Τρελαμένος και ο ιδιοκτήτης Γιάννης Κομπότης με την εμφάνιση του στο Φάληρο. Και όχι μόνο με αυτό(ν)!

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κομπότης: Πήρε «ανάποδες» με τον Ολυμπιακό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.