MEDIA

OPEN: Η ένταση μπορεί να χαλάσει το super deal;

Το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, η βεντέτα με Λουτσέσκου και οι διαπραγματεύσεις για το OPEN ανάμεσα σε Σαββίδη και Ηλιόπουλο.
OPEN: Η ένταση μπορεί να χαλάσει το super deal;

Η κόντρα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μετά το μεταξύ τους παιχνίδι, επηρεάζει και τις διαπραγματεύσεις για το OPEN μεταξύ Σαββίδη – Ηλιόπουλου.

Πωλητήριο έχει βάλει στο OPEN ο Ιβάν Σαββίδης και είναι αλήθεια πως υπήρξαν άνθρωποι του ποδοσφαίρου που ενδιαφέρθηκαν και με το παραπάνω. Απο τον Μπάκο και τον Καϋμενάκη, μέχρι τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μάριο Ηλιόπουλο.

Με τον τελευταίο μάλιστα οι συζητήσεις έδειχναν να είναι περισσότερο προχωρημένες, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ έμοιαζε να έχει τη διάθεση να καλύψει το μεγάλο χρηματικό ποσό που ζητάει ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και του τηλεοπτικού σταθμού.

Το παιχνίδι που έγινε πρόσφατα στην OPAP Arena φούντωσε ξανά όμως την κόντρα των δύο ομάδων και μάλιστα ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε ξεκάθαρα ενοχλημένος από την πρώτη τοποθέτηση του Μάριου Ηλιόπουλου.

Δεν είναι τυχαίο πως ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, θέλησε να το μαζέψει λίγο με τη δεύτερη τοποθέτηση του, χαμηλώνοντας κάπως τους τόνους και υπογραμμίζοντας πως το πρόβλημα του είχε να κάνει μόνο με τις αντιδράσεις του Λουτσέσκου και όχι με τον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Παρόλ΄ αυτά, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, επιμένουν πως το super deal δεν θα χαλάσει (αν χαλάσει) ασφαλώς λόγω της όλης κατάστασης που δημιουργήθηκε, όμως παίζει σημαντικό ρόλο πια στις διαπραγματεύσεις, αφού ξέρουν άπαντες ότι αν στραβώσει ο Ιβάν Σαββίδης δύσκολα του αλλάζεις άποψη.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «OPEN: Η ένταση μπορεί να χαλάσει το super deal;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.