ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αποστολόπουλος θα μπει στην εξίσωση του Ολυμπιακού

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αμέσως μετά το ματς με τη Μάλμε θα βάλει στην αγωνιστική εξίσωση του Ολυμπιακού τον Απόστολο Αποστολόπουλο.
Ο Αποστολόπουλος θα μπει στην εξίσωση του Ολυμπιακού

Θα ανοίξει το ροτέισον ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Απόστολος Αποστολόπουλος θα είναι μέσα σε αυτό. Το έχει πάρει απόφαση ο προπονητής του Ολυμπιακού να δώσει ευκαιρίες. Ο Έλληνας αριστερός μπακ θα πάρει ευκαιρίες μετά το παιχνίδι με τη Μάλμε για να δείξει, τελικά, αν μπορεί να σηκώσει το βάρος.

Η πιτσιρικαρία του Ολυμπιακού δείχνει έτοιμη να κάνει θαύματα και να αφήσει εποχή. Όμως δεν είναι μόνο οι παίκτες από την ομάδα της Youth League στους οποίους πιστεύει ο Μεντιλίμπαρ και τους το δείχνει ήδη με σοβαρό χρόνο συμμετοχής σε σημαντικά παιχνίδια.

Υπάρχει και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αθόρυβα θα αρχίσει να παίζει σε περισσότερα παιχνίδια καθώς μοιάζει να τον εμπιστεύεται ο Ισπανός προπονητής. Ο Απόστολος Αποστολόπουλος έχει πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής μόνο με τον Ατρόμητο μέχρι σήμερα, όμως θα διαπιστώσετε πως στην πορεία της σεζόν θα μπει πιο δυναμικά στην εξίσωση. Δεν αποκτήθηκε άλλωστε έτερος αριστερός μπακ (για την ώρα).

Ο Ορτέγκα παραμένει ο βασικός και ο Αποστολόπουλος είναι ο παίκτης που τον ακολουθεί πάντα θεωρητικά στην ιεραρχία. Ο Μεντιλίμπαρ σύντομα θα κάνει πράξη αυτά που του έχει πει και σε προσωπικό επίπεδο, δίνοντας του ακόμη και φανέλα βασικού σε κάποια παιχνίδια που δεν θεωρούνται απαραίτητα βατά.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο ματς με την Καλλιθέα στο Κύπελλο, αλλά ακόμα και στο ματς με το Αστέρα στην Τρίπολη, ή και σε κάποιο ντέρμπι. Το έκανε πέρυσι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αν θυμάστε. Ο Μεντιλίμπαρ θα τον βάλει να κολυμπήσει κι αυτός στα βαθιά και να δείξει τι αξίζει.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Αποστολόπουλος θα μπει στην εξίσωση του Ολυμπιακού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.