ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός έχει το μεγάλο ματς με την Τσέλσι εν όψει αλλά έχει προκαλέσει μια μίνι συζήτηση το νέο συμβόλαιο του Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Ιωαννίδη

Έχει προκαλέσει μια… μίνι συζήτηση γενικώς που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το νέο συμβόλαιο του Ιωαννίδη αν και ο Παναθηναϊκός φαινόταν να το έχει έτοιμο.

Σύμφωνοι, αυτό που έχει σημασία είναι το σημερινό (24/10) μεγάλο ματς με την Τσέλσι. Αλλά και αυτό έχει προκαλέσει συζήτηση.  Το συμβόλαιο του Ιωαννίδη με τον Παναθηναϊκό που τρέχει, λήγει το καλοκαίρι του 2027 και το θέμα δεν είναι χρονικό αλλά οικονομικό.

Γίνεται να έχουν απορριφθεί προτάσεις 30 εκατομμυρίων και ο παίκτης να μην παίρνει ένα μεγάλο συμβόλαιο; Μάλλον όχι.

Ο Παναθηναϊκός και ο παίκτης φαίνονταν έτοιμοι να το υπογράψουν και να το ανακοινώσουν. Αλλά ο χρόνος έχει περάσει και ακόμα δεν. Πρέπει να καταγραφεί ως γεγονός.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Ιωαννίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).