ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Με Μπακαγιόκο και επιστροφή Μπράντον Τόμας η ενδεκάδα κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν

Με αλλαγές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
ΠΑΟΚ: Με Μπακαγιόκο και επιστροφή Μπράντον Τόμας η ενδεκάδα κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν σήμερα (24/10, 19:45) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προχωράει σε μερικές… εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Δικέφαλος ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς στη διοργάνωση έχοντας γνωρίσει την ήττα από Γαλατασαράι (3-1) και Στεάουα (0-1).

Ο Σόλα Σορετίρε έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Μπάμπα μπορεί να βρίσκεται σε αυτή, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν του επιτρέπει να ξεκινήσει βασικός.

Καμαρά και Μπακαγιόκο αποτελούν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Μπράντον Τόμας επιστρέφει μετά από δύο μήνες στην αρχική ενδεκάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κοτάρσκι κάθεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Όττο, Κόλεϊ, Κεντζιόρα και Σάστρε να αποτελούν την τετράδα στην άμυνα. Καμαρά και Μπακαγιόκο βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, ενώ Τάισον, Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλιας βρίσκονται πίσω από τον Μπράντον Τόμας που είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Οι ενδεκάδες

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλι, Ότο, Καμαρά, Μπακαγιόκο, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Τόμας

Βικτόρια Πλζεν: Γεντλίτσκα, Γεμέλκα, Μάρκοβιτς, Ντουέ, Κάλβαχ, Σοϊκα, Σούλτς, Καντού, Χάβελ, Βύντρα, Άντου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Με Μπακαγιόκο και επιστροφή Μπράντον Τόμας η ενδεκάδα κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.