ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λουτσέσκου αποκάλυψε τα όσα είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια, χαρακτήρισε το πρώτο ημίχρονο ως το χειρότερο του ΠΑΟΚ

Όλα όσα είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Λουτσέσκου αποκάλυψε τα όσα είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια, χαρακτήρισε το πρώτο ημίχρονο ως το χειρότερο του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 με τη Βικτόρια Πλζεν στην 3η αγωνιστική του Europa League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μιλάει για όλα όσα οδήγησαν στην ισοφάριση στο φινάλε.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στην Cosmote TV χαρακτήρισε το πρώτο ημίχρονο ως το χειρότερο του τελευταίου χρόνου, με τον Δικέφαλο να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-2, χωρίς να έχει κάποια τελική στην εστία. «Ένα από τα χειρότερα ημίχρονα που θυμάμαι τον τελευταίο χρόνο, χωρίς αυτοπεποίθηση, ένταση. Τους δίναμε τη δυνατότητα να μας πιέσουν, να βρουν δύο εύκολα που μας έριξαν ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας στους παίκτες του και τον τρόπο με τον οποίο επιχείρησε να τους «αφυπνίσει». Χαρακτηριστικά σημείωσε πως: «Στο ημίχρονο είπαμε “Τι κάνουμε παιδιά; Το παιχνίδι είναι χαμένο. Πάμε να αντιδράσουμε, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε πλέον”. Έτσι σιγά σιγά χτίσαμε την αυτοπεποίθηση μας, τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν με το μέρος μας. Δείξαμε στο φινάλε τελικά την αντίδραση που έπρεπε για να πάρουμε την ισοπαλία».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ανέφερε πως ίσως η αποτυχία εισόδου στο Champions League να αποτελεί μία από τις αιτίες της κακής «ασπρόμαυρης» εικόνας στην Ευρώπη. «Ίσως η αποτυχία που είχαμε στο να περάσουμε στο Champions League να μας… μπλόκαρε το μυαλό στην Ευρώπη. Τώρα είναι η ευκαιρία να ξεμπλοκάρουμε με αυτό το αποτέλεσμα» τόνισε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Λουτσέσκου αποκάλυψε τα όσα είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια, χαρακτήρισε το πρώτο ημίχρονο ως το χειρότερο του ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.